Eros Ramazzotti ovog ljeta stiže u pulsku Arenu
Eros Ramazzotti ovog ljeta stiže u pulsku Arenu

Eros Ramazzotti ovog ljeta
stiže u pulsku Arenu

Nakon Robbija Williamsa i Imagine Dragonsa pulska Arena će ugostiti još jedno veliko svjetsko ime. Nakon dvadeset godina u nju se vraća Eros Ramazzotti. Koncert je zakazan ponedjeljak, 14. kolovoza 2023. godine.

Uzbudljiva Erosova avantura BATTITO INFINITO WORLD TOUR nastavlja se tako u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala u pulskoj Areni. U koncertu od preko dva sata, kojim će slaviti beskonačne otkucaje glazbe koja će odjekivati spomenikom kulture te večeri, Eros će raspjevati svoju publiku s više od 25 pjesama koje prate njegovu 35-godišnju karijeru.

U više od tri desetljeća karijere Eros Ramazzotti prodao je 70 milijuna albuma, njegova glazba do danas je preslušana više od milijardu puta na globalnim glazbenim servisima na kojima se može poslušati i najnovija pjesma Gli ultimi romantici.

Glazbeni spektakl ovog velikana koncert je koji se ne smije propustiti, a ulaznice po cijeni već od 390 kuna možete kupiti od utorka, 13. prosinca 2022., od 14:00 sati u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Učitati još
Zatvori