Imagine Dragons idućeg ljeta ‘zapalit’ će pulsku Arenu
Imagine Dragons idućeg ljeta ‘zapalit’ će pulsku Arenu

Imagine Dragons idućeg ljeta
‘zapalit’ će pulsku Arenu

Robbie Williams nije jedina velika zvijezda koja će ovog ljeta kročiti u pulsku Arenu. Kolovoz donosi gostovanje rock grupe Imagine Dragons. Autori hitova Radioactive, Believer i Demons, dobitnici Grammyja i jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, po prvi put tako stižu na naše prostore.

Koncert je zakazan za 8. kolovoz, a izvodi se u sklopu Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog velikog i dugo iščekivanog albuma Mercury — Acts 1 & 2.

Nakon odlične pretprodaje, u četvrtak 1. prosinca u 10 sati,  krenula je i generalna prodaja ulaznica i to isključivo putem online putem  Eventim.hr sistema. Cijene ulaznica kreću se od 640 do 800 HRK, a postoji mogućnost kupovine i posebnih VIP paketa.

Podsjetimo, Imagine Dragons je bend koji je redefinirao rock glazbu 21. stoljeća puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Računajući kumulativnu prodaju od 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova.

Ističu se i kao jedini bend u povijesti s četiri RIAA dijamantna singla; Radioactive (14 puta platinast), Believer (10 puta platinast), Demons (10 puta platinast) i Thunder (10 puta platinast).

Foto naslovnice: allamma, heyitsryo 

Učitati još
Zatvori