Signature miris koji će upotpuniti svaki blagdanski look
Signature miris koji će upotpuniti svaki blagdanski look

Signature miris koji će upotpuniti
svaki blagdanski look

Pitate li bilo koga oko sebe ima li omiljeni parfem, kao iz topa će vam “ispaliti” neki parfem koji obožavaju. To je miris koji nose svakodnevno, “signature” miris po kojem ih njihova uska grupa ljudi već prepoznaje. To je parfem koji su izabrali kao svoj, kao vlastiti mirisni potpis koji će lebdjeti oko njih gdje god se pojavili. “Signature” mirisi mogu se mijenjati ovisno o godišnjem dobu, ipak, ljetni i zimski parfemi nisu isti.

Ako ste među onima koji svoj signature parfem još traže, možda biste se ove zime trebali okrenuti prema jednom obožavanom klasiku. On je mješavina soka ribizla, svijetlog drvenastog mošusa, frezije i majske ruže. Naravno, pričamo o Armani Si parfemu koji je stvoren za hladne zimske dane.

Parfem koji je ženstven, topao i senzualan

Parfem je to koji odiše ženstvenošću, a koji će se savršeno uklopiti u svaki stil. On će biti dodatak svakom blagdanskom looku, a ove godine je zvijezda Armanijeve blagdanske kampanje. Glavno lice i ovog puta je Oskarom ovjenčana Cate Blanchett koja je ponovo zablistala u još jednoj androginoj kombinaciji. Ona ni ovog puta ne nosi neku raskošnu haljinu ili kombinaciju prepunu šljokica. U crnom je odijelu, jasnih i strukturiranih linija. Zahvaljujući kombinaciji tog stylinga i Armani Si mirisa, ona istovremeno emitira muževnu i ženstvenu energiju.

Od nakita ona doslovno nosi samo kapljice Armani Si parfema i to je sasvim dovoljno da zaokruži svaki blagdanski look. Uz nju u blagdanskom kampanji su i Barbara Palvin te Madisin Rian, koje nose lookove koji će biti hit na novogodišnjim proslavama. Svaka ima dva looka.

Armani Si
Cate Blanchett
armani si

Inspirirajte se Armani lookovima

Barbara nosi decentniju šminku. U prvom looku naglasak je na usnama, na kojima je ruž LIP POWER u nijansi 400 – “Four Hundred”. Njezin drugi look je potpuno neutralan s nude usnama i zemljanim tonovima koji naglašavaju njezine plave oči.

Madisin također ima dva looka, jedan je za nešto hrabrije, a drugi je prirodniji. Prvi look naglasak stavlja na blistavost kože, kapaka i usana. Madisin na kapcima ima blistavo sjenilo i tanku crtu tušem, dok su joj usne crvene. Njezin drugi look je malo odvažniji. Na kapcima je sjenilo sa šljokicama koje mijenja nijansu iz plave u ljubičastu, dok su usne lagano narančaste sa šljokicama.

armani si
barbara palvin
armani si
armani si
Madisin Rian
armani si

Armani Si slastan je zimski parfem

Sva četiri looka mogu vam biti inspiracija za ovogodišnje božićne i novogodišnje proslave. Ni s jednim nećete pogriješiti jer se radi o stilovima šminkanja koji su ili vječiti klasik – poput crvenog ruža ili su trenutno ‘it’ lookovi. Koji god da odaberete savršeno ćete ga zaokružiti Armani Si parfemom koji će na svakom poprimiti specifičan miris, diktiran pH vrijednosti naše kože. Upravo zbog toga on će lako postati vaš “signature” parfem za koji će vas svatko pitati po čemu tako slasno mirišete.

Armani Si točno je ono što tražimo od zimskih parfema. On će nas zagrijati, vratiti nam energiju koja nam zimi nedostaje, a istovremeno će biti ženstven i senzualan. Sve to doprinijet će boljem raspoloženju, a to je sve što nam treba kada su dani tmurni i hladni.

armani si
armani si
armani si
Armani si
armani si

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori