Pava nas svojim glasom vodi u Bolje dane. Poslušajte novu pjesmu
Pava nas svojim glasom vodi u Bolje dane. Poslušajte novu pjesmu

Pava nas svojim glasom vodi u Bolje
dane. Poslušajte novu pjesmu

Izvrsna kantautorica Pava jedva je čekala predstaviti novu pjesmu Bolji dani i to u depresivnom siječnju. Zarazni refren publici će se uvući u uho, a emocija koju je iznijela u pjesmi podsjetit će na sretne dane.

Već neko vrijeme Pava očarava svojim glazbenim vještinama, skromnošću i osmijehom, a svakom se novom pjesmom ponovno želi dokazati. Bolji dani poklon su publici za hladni siječanj.

Pava
Pava

Pjesmu ‘Bolji dani’ odučila sam objaviti u najdepresivnijem mjesecu u godini, kada nam je nada najpotrebnija. Emocije su popustile, novačanici su prazni i vraćamo se u svakodnevicu koja nas bombardira izazovima. Svi prolazimo isto, a živimo potpuno druge živote. Još jedna stvar nam je zajednička, a to je da za probudit nadu ne treba puno, samo mali prozorčić kroz koji vidimo neki bolji svijet. S ovom pjesmom htjela sam upravo to, donijeti tračak nade da bolji dani zaista stižu, rekla je Pava.

Pjesmu Bolje dane Pava potpisuje zajedno s Đurom Ravenšćakom, producentom njezina prvog albuma Prvi koraci i mužem. Za aranžman je zaslužan Đuro Ravenšćak, a sve je snimljeno i dovršeno u Red Records studiju u Zagrebu pod izoštrenim uhom Krunoslava Licitara. Novu dimenziju pjesmi dao je videospot koji vraća u prošla vremena, potpisuje ga Tin Majnarić, a snimljen je u Hangar studiju u Zagrebu.

Foto: Filip Ojvan

Učitati još
Zatvori