Beyonce je najavila novi album na Super Bowlu! Već je izbacila i dvije pjesme
Beyonce je najavila novi album na Super Bowlu! Već je izbacila i dvije pjesme

Beyonce je najavila novi album na Super Bowlu!
Već je izbacila i dvije pjesme

Sinoć je održan nastup poluvremena Super Bowla na kojem je nastupao Usher. Svu pažnju odnijela je, naravno Taylor Swift koja je došla podržati svog dečka Travisa Kelcea čija ekipa je i pobijedila. No, osim Taylor, velika vijest tijekom poluvremena, bila je i Beyonce koja je na iznenađenje mnogih, najavila novi album!

Kao što smo već prije pisali, reklame tijekom emitiranja Super Bowla su big deal te često uključuju velike celebrityje. Tako se Queen B pojavila u reklami Verizona što je iskoristila kako bi najavila svoj novi, deveti studijski album. Reklama nazvana Can’t B Broken, uz Beyonce se kao njezin osobni asistent pojavljuje glumac Tony Hale (koji je poznat po svojoj ulozi asistenta prvoj dami Juliji Louis-Dreyfuss u seriji Veep). Verizon je telekomunikacijski konglomerat, a u reklami, Beyonce pokušava ‘slomiti Internet’. To je i uspjela jer fanovi su sada u ekstazi.

Na svom Instagramu, zatim je objavila najavu albuma Act II te pjesme Texas Hold’Em i 16 Carriges. Podsjetimo, Beyoncein posljednji album Renaissance prvi je u nizu tri albuma, stoga Act II označava drugi dio, a bit će riječ o nečemu što Beyonce dosad nije napravila – country album. Nitko nije očekivao da će Beyonce ovako najaviti novi album te odmah izbaciti dvije pjesme. Album će izaći 29. ožujka.

Foto: Instagram (@beyonce)

Učitati još
Zatvori