Beckhamovi su ponovno viralni. Ovaj put zbog Super Bowl reklame, a donosimo i ostale o kojima se priča
Beckhamovi su ponovno viralni. Ovaj put zbog Super Bowl reklame, a donosimo i ostale o kojima se priča

Beckhamovi su ponovno viralni. Ovaj put zbog Super Bowl reklame, a donosimo i ostale o kojima se priča

Ubrzo nam stiže ovogodišnji Superbowl. Događaj je to koji je s godinama postao više u vezi toga tko nastupa, nego koje ekipe američkog nogometa igraju. Već znamo da će nastupati Usher i jedva čekamo vidjeti što je spremio. Osim glazbe, Superbowl karakteriziraju i reklame koje se prikazuju tijekom tog velikog sportskog događaja. Od Victorije Beckham do Jenne Ortege, ovo su najbolje.

Superbowl reklame

‘Be honest’

Prošle godine, javnost je zaludila dokumentarna serija Beckham, o životu i karijeri nogometaša Davida Beckhama, a jedan viralni trenutak ukrao je svu pažnju. Govorimo naravno o trenutku kada je Victoria za kamere pričala kako su se ona i David povezali jer oboje dolaze od običnih radnih obitelji, kada ju je David prekinuo i rekao Be honest! U kakvom automobilu te otac vodio u školu?. Viralni trenutak sada je pretvoren u Superbowl reklamu za Uber Eats. U teaseru za reklamu Victoria ima majicu na kojoj piše ‘moj otac je imao Rolls-royce’ i onda baš kao i u dokumentarcu govori u kameru. David i ja ćemo biti u jednoj reklami, kaže Posh, a David ulazi i kaže ‘Budi iskrena, tijekom čega će se reklama prikazati?. Teaser je urnebesan i već postao viralan. Spomenuli su i kako će se pojaviti Jessica Aniston (misleći, naravno na Jennifer).

Kate McKinnon, mačka i Pete Davidson

Za Hellman majonezu, reklamu je napravila komičarka Kate McKinnon sa svojom mačkom. Nazvana Mayo Cat, u reklami vidimo kako Kate pokušava smisliti što će dati mački za jesti na što mačka kaže ‘meow’ (što zvuči kao mayo). Na dvije sekunde se pojavi i Pete Davidson.

Kris Jenner za Oreo

Superbowl reklamama se pridružila i Kris Jenner, a izašao je i teaser u kojem kaže ‘Kako sam došla tu? Pa da bih odgovorila na to pitanje, moramo se vratiti na početak.’ Što će točno reklama biti, nije još jasno, no Kris Jenner i ogromna tegla Oreo kekasa bi mogla biti zanimljiva i smiješna.

Jenna Ortega u potrazi za Doritosima

S preko tri milijuna pregleda, u teaseru za Superbowl reklamu Doritosa vidimo glumicu Jennu Ortegu. Najpoznatija po naslovnoj ulozi u seriji Wednesday, Jenna u reklami dolazi u trgovinu kako bi kupila Doritose Dinamita, no na policama ih nema. Još jedan zbunjujuć teaser koji nam ne otkriva previše o tome kakva će reklama biti, no jedva čekamo vidjeti.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori