Beyonce je upravo izbacila novu pjesmu. Dolazi li uskoro i album?
Beyonce je upravo izbacila novu pjesmu. Dolazi li uskoro i album?

Beyonce je upravo izbacila novu pjesmu.
Dolazi li uskoro i album?

Beyonce je objavila prvu pjesmu otkako je prošle godine objavila hit album Renaissance. Pjesma naslovljena My House pojavljuje se u njezinom novom koncertnom filmu Renaissance Movie koji obuhvaća snimke njezine viralne turneje. Album Renaissance je bio najavljen kao prvi dio trilogije koju će Beyonce objaviti tako da možemo zaključiti kako je nova pjesma prva s drugog dijela trilogije.

Velika je godina iza Beyonce koja je početkom godine postavila rekord kao osoba s najviše Grammyja u povijesti. Renaissance joj je na dodjeli donio četiri nagrade, a s albuma je izdala samo jedan videospot – Break My Soul koji se nije skidao s radiopostaja u ljeto 2022. Ove godine započela je svoju Renaissance turneju, svoju prvu turneju od 2018. godine. Koncerti su sadržavali impresivnu produkciju, od letećih disko kugli do robotskih ruku. Renaissance je zbog velike potražnje postala Beyonceina turneja s najvećom zaradom. Pjevačica je na pozornicu često pozvala i svoju kćer Blue Ivy koja bi zatim otplesala određene plesne brojeve.

Beyonceina turneja došla je u isto vrijeme kad i Taylor Swiftina turneja Eras. Obje glazbenice apsolutno dominiraju ove godine, a od ogromne zarade od koncerata, rečeno je i kako su sa svojim turnejama doslovno poboljšale američko gospodarstvo. Također, obje su objavile i svoje koncertne filmove koje pune kinodvorane te koje trenutno možete pogledati i u našim kinima.

Reakcije na My House su pozitivne, a svi jedva čekaju vidjeti čime će nas Beyonce sljedeće iznenaditi.

Foto: Instagram (@beyonce)

Učitati još
Zatvori