Renaissance: A Film by Beyoncé u kina stiže 1. prosinca – evo gdje ga možete pogledati
Renaissance: A Film by Beyoncé u kina stiže 1. prosinca – evo gdje ga možete pogledati

Renaissance: A Film by Beyoncé u kina stiže 1. prosinca – evo gdje ga možete pogledati

Nedugo nakon premijere dokumentarnog filma Taylor Swift: The Eras Tour, razveselila nas je vijest o vrlo sličnom projektu još jedne glazbene dive – Beyoncé Knowles-Carter. Iako se dugo spekuliralo o filmu koji prati događanja na Renaissance turneji, on uskoro dolazi u CineStar kina – i to već od 1. prosinca.

Ova turneja jedan je od najposjećenijih glazbenih događaja 2023. godine. Spektakl su obilježile instalacije, koreografije koje već znamo napamet, kao i Blue Ivy i njeni nezaboravni nastupi. Također, neizostavan je i modni aspekt – od ekstravagantnog Muglera, preko Balmain kolekcije i prepoznatljivog Loewe kombinezona, pa do našeg Zigmana. Ne sumnjamo da će sve to ovjekovječiti Renaissance film.

Queen B i njena deveta renesansna koncertna turneja

Beyoncé je neslužbeno najavila Renaissance turneju još prije godinu dana kada je tijekom održavanja pete Wearable Art gale bilo moguće osvojiti jedinstveno iskustvo posjeta turneji. Navodne fotografije koje su procurile s aukcije sadržavale su opis putovanja s procijenjenom vrijednošću od 20.000 dolara. Paket je uključivao avionske karte za prvi razred, tri noći boravka u hotelu i dijve karte za koncert.

Turneja simboličnog naziva koja je oborila različite rekorde trajala je od 10. svibnja do 1. listopada ove godine. Njena prva stanica bio je Stockholm u Švedskoj, a posljednja Kansas Cityju u američkoj saveznoj državi Missouri. Sve to prati Renaissance film.

When I’m performing, I’m nothing but free

Američka pjevačica u više navrata pokazala je da zna kako napraviti show za pamćenje. Upravo to potvrdio je i službeni trailer dokumentarnog filma. Prikazani kadrovi dokaz su da je Beyoncé jedna od najboljih performerica današnjice, kao i da su njeni nastupi višesatne predstave. Fanovi su od samog izlaska albuma priželjkivali više vizualnih ostvarenja, ali je Queen B imala bolji plan.

Renaissance film prati događanja kako na sceni, tako i iza nje. U najavnom videu Beyoncé je istaknula da se za vrijeme nastupa osjeća slobodno i da na Renaissance turneji nema mjesta za osuđivanje. Publika će imati priliku vidjeti kako su tekle pripreme za turneju, čuju insajderske priče, ali i osjete jedinstvenu emociju koja je prisutna tijekom njenih performansa.

Članak je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Profimedia, Instagram (@beyonce)

Učitati još
Zatvori