S prikazivanjem je započela 19. sezona serije ‘Uvod u anatomiju’
S prikazivanjem je započela 19. sezona serije ‘Uvod u anatomiju’

S prikazivanjem je započela 19. sezona serije
‘Uvod u anatomiju’

Najdugovječnija medicinska drama ponovno se vratila na male ekrane! Nova 19. sezona Uvoda u anatomiju službeno je startala u četvrtak, 6. listopada na programu ABC-a, a u dogledno bi vrijeme trebala stići i na popularne streaming servise Hulu i Netflix.

Sezona je započela s nizom promjena, od kojih je najznačajnija onda da će Meredith Gray sudjelovati u samo osam epizoda nove sezone. Njezin izostanak opravdan je novim televizijskim projektom glumice Ellen Pompeo. Ipak, glas doktorice Gray će nas i dalje voditi kroz novu sezonu, a glavna glumica će se okušati i kao producentica serije.

uvod u anatomiju

Povratak poznatih lica

Njezin izostanak utjecat će i na pojavu lika doktora Nicka Marsha, njezinog novog ljubavnog interesa, kojeg je utjelovio glumac Scott Speedman.

Ipak, nova sezona nam na ekrane vraća jedno dobro poznato lice – doktoricu Addison Montgomery, bivšu suprugu nekoć glavnog protagonista serije Derecka Sheparda. Istinske obožavatelje serije zasigurno će razveseliti vijest kako će Richarda Webbera i Mirandu Bailey vidjeti i u novoj sezoni, premda su službeno napustili svoje pozicije u bolnici.

uvod u anatomiju

Nova velika petorka

Nova sezona donosi i novu generaciju stažista, a radnja je usmjerena na njih petero – Blue, Griffith, Mika, Jules i Lucas. Zvuči li poznato? Nova velika petorka uvelike je nadahnuta onom originalnom koju su činili Meredith, Alex, George, Izzie i Cristina.

A prva epizoda nam donosi priču koja već na prvu djeluje dobro poznato! Naime, stažistica Jules saznaje da je muškarac s kojim je prethodno spavala liječnik u bolnici u kojoj mora obaviti staž. O da, upravo tako je započela ljubavna priča Meredith Gray i Derecka Sheparda.

uvod u anatomiju

Donosi li završetak i finalni kraj?

Hoće li ovo biti i posljednja sezona serije? Premda gledanost opada iz sezone u sezonu, Uvod u anatomiju se uspješno othrvao “cancelliranju”. Službena informacija za sada glasi kako su produkcijska i televizijska kuća u pregovorima oko slavljeničke 20. sezone. Ipak, vidjet ćemo hoće li nova sezona “preživjeti” privremeni izostanak glavne junakinje, doktorice Gray.

Foto: imdB

Učitati još
Zatvori