Hoćemo li zaista dobiti nastavak filma ‘The Holiday’?
Hoćemo li zaista dobiti nastavak filma ‘The Holiday’?

Hoćemo li zaista dobiti nastavak filma
‘The Holiday’?

Jučer se brzinom svjetlosti internetom proširila vijest da će se snimati nastavak kultnog božićnog filma The Holiday. Mnogi su se poveselili, uključujući i nas, kako ćemo uživati u nastavku ove filmske uspješnice koja je okupila velika filmska imena kao što su Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet i Jack Black.

Hit božićna romantična komedija

Ova hit romantična komedija jedan je od najuspješnijih blagdanskih filmova. Snimanje filma koštalo je 70 milijuna funti, a na kino blagajnama zaradio je više od 200 milijuna funti. Što potvrđuje da je riječ o odličnom filmu za cozy zimske noći, kada umotani u toplu dekicu i uz miris bora uživamo i smijemo se s omiljenim ljudima.

Profimedia

The Holiday 2

Okosnica radnje vrti se oko dvije djevojke – Britanke Iris (Winslet) i Amerikanke Amande (Diaz) koje odluče zamijeniti domove tijekom praznika. Spletom okolnosti, obje se zaljube i pronalaze ljubav u svijetu one druge.

The Sun je jučer prenio kako bi snimanje trebalo započeti sljedeće godine, a da su glavni glumci već potpisali ugovore.

Profimedia
Profimedia

Oglasila se redateljica i scenaristica filma

Međutim, veselje nije dugo potrajalo. Ubrzo nakon što je vijest obišla svijet, Variety je prenio da od snimanja nastavka filma neće biti ništa. Scenaristica i redateljica filma The Holiday Nancy Meyers i jedan od glavnih glumica Kate Winslet odbacile su glasine o nastavku koji je navodno trebao krenuti u produkciju sljedeće godine.

Profimedia

Meyers se oglasila na Instagramu kako bi opovrgla glasine. Redateljica je napisala: “Toliko DM-ova o ovome – oprostite, ali to nije istina.”

Božićni klasik u kojem ćemo uživati i ove godine

Kako god bilo, i dalje ostaje nada da ćemo nekad možda imati prilike na velikim platnima vidjeti što se dalje odvijalo u životu protagonistica. Dotad ćemo uživati u ovoj idiličnoj komediji iz 2006. koja će nas svakako uvesti u ljubav i nadolazeće praznike.

Profimedia

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori