Uspomene kao vječni modni detalji
Uspomene kao vječni modni detalji

Uspomene kao vječni modni detalji

Postoje neki dani u životu kojih se rado sjećamo i u kojima smo donijeli neke od najvažnijih odluka. Jedan od takvih dana je zasigurno vjenčanje. Vjenčanje je kruna ljubavi i romantičan događaj u kojem želimo da je sve savršeno. Pazimo na svaki detalj i želimo da se taj dan svi lijepo i ugodno osjećaju, a ipak bismo na prvo mjesto trebali staviti sebe. Na kraju je to vaš dan i najvažnije je da ste sami zadovoljni bez obzira na druge.

Kada govorimo o romantici, jedan od najromantičnijih trenutaka uz vjenčanje su i zaruke. Riječ je o događaju koji je pretkorak za vjenčanje, a simbol istog je zaručnički prsten koji bismo trebali uvijek nositi. Upravo zbog toga je važno odabrati savršen model koji nikada nećete dosaditi. U nastavku vam donosimo priču o zaručničkom prstenju i modele koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nakit za cijeli život

Zaručničko i vjenčano prstenje nije klasičan komad nakita koji ćemo povremeno nositi već simbol ljubavi i uspomene na važan trenutak u vašem životu. Osim toga, radi se o detaljima koji se nose svaki dan pa je u tom smislu važno odabrati odgovarajući model koji će se uklopiti u vašu osobnost i estetski izričaj. Zaručnički prsten se treba slagati na svakodnevne modne lookove i prije svega biti jednostavan za kombiniranje.

Jedno od glavnih promišljanja kod odabira istog je vrsta metala. Ljudi su nekada birali tradicionalne, klasične modele koji su bili izrađeni od istih plemenitih materijala kada se radilo o njezinom i njegovom prstenu ili spoju zaručničkog i vjenčanog prstena. Danas nema pravila i bridal prstenje kombinira suvremene elemente s tradicijom na prekrasan način. Kod odabira možete biti kreativni i spajati različite boje zlata, oblik dijamanata ili odlučiti se za odvažni prsten kojeg krasi drago kamenje u boji.

Upravo zbog toga izdvajamo najljepše komade iz bogate ponude nakita u butiku Mamić 1970 koji će vas apsolutno oduševiti. Sav nakit izrađen je u 18-karatnom žutom, ružičastom i bijelom zlatu ili platini te se koriste isključivo dijamanti najviše kategorije kao i neodoljivo drago kamenje poput rubina, safira i smaragda.

Chaumet

Dragulji brenda Chaumet savršen su izbor za ljubitelje elegantnih i sofisticiranih modela nakita te nude istinski autentične modele koji su bezvremenski i odani tradiciji na kraljevski način. Široka paleta prstenja iz kolekcija Chaumet Josephine i Chaumet Bee My Love kreirana je tako da se zaručnički i vjenčani prsten savršeno nadopunjuju i nižu.

Idealan su poklon i za godišnjice, rođenje djeteta ili pak obilježavanja važnog datuma u životu. Savršeno se uklapaju s dodatnim komadima kroz godine i kao takvi su odličan odabir ako volite klasiku s urbanim pomakom.

chaumet josephine aigrette
chaumet josephine aigrette
chaumet josephine aube printaniere
chaumet josephine eclat deternite solitaire
chaumet bee my love
chaumet bee my love

Damiani

Ova talijanska draguljarska kuća na najljepši način reinterpretira pojam tradicionalnog nakita i već gotovo čitavo stoljeće stvaraju pravca umjetnička djela. Među njihovim kolekcijama možete pronaći klasične vjenčane komade za nju i njega, koji su decentno ukrašeni dijamantima s unutrašnje ili bočne strane a dio su kolekcija D.Side i Noi2.

Ako ste pak ljubitelji nešto upečatljivijeg i življeg bridal nakita, možete odabrati raskošno dijamantno prstenje s dragim kamenjem iz Damiani kolekcija Mimosa i Margherita te se tako istaknuti na način svojstven vama i vašem stilu. Drago kamenje ima i specifične značajke koje će pružiti dodatnu dozu sentimentalnosti pogotovo kada govorimo o komadima s kojima ćete okruniti svoju ljubav.

damiani beauty
damiani dside
damiani luce
damiani luce
damiani margherita
damiani minou
damiani noi2

Messika

Messika je brend iza čije filozofije stoji žena što se jasno vidi ako detaljnije krenete proučavati njihov nakit. Svaki komad je praktičan, user friendly i prilagođen svim situacijama u kojima ga je jednostavno nositi. U jednoj od Messika kolekcija, pronašli smo neodoljiv zaručnički prsten Joy s centralnim dijamantom u obliku kruške. Upravo je ovaj oblik dijamanta jedan od najdražih izbora među mnogim damama zbog svog romantičnog izgleda, pogotovo u kombinaciji s 18-karatnim ružičastim zlatom.

Nas je osvojio svojim ženstvenim i senzualnim dizajnom koji naglašava ljepotu ruku, a ovaj model volimo kombinirati s popularnim vjenčanim prstenom, kreiranim od niza dijamanata, poput ovog iz kolekcije Gatsby.

Messika Gatsby
Messika Joy

Foto: Mamić 1970.

Učitati još
Zatvori