Još jedan član obitelji Addams dobiva svoju seriju na Netflixu
Još jedan član obitelji Addams dobiva svoju seriju na Netflixu

Još jedan član obitelji Addams dobiva
svoju seriju na Netflixu

I dok s nestrpljenjem čekamo drugu sezonu serije Wednesday, stiga je vijest kako s pripremama kreće i njezin prvi spin off. Radnja nove serije također će biti usmjerena na jednog člana obitelji Addams. Glavni protagonist ovoga će puta biti stric Fester. 

Naslovna uloga ponovno je povjerena glumcu Fredu Armisenu, koji je i u seriji Wednesday odigrao istu ulogu. Na novom naslovu radit će provjeren tim koji je zaslužan za uspjeh serije o mlađoj članici obitelji Addams. Predvode ga Alfred Gough i Miles Millas, dok će redateljsku palicu preuzeti Tim Burton. 

Wednesday

Podsjetimo, stric Fester izveden je iz lika kojeg je nacrtao karikaturist Charles Addams. ne čudi što je upravo on odabran za glavnog protagonista novog specijala jer riječ o liku prepoznatljivog izgleda i zanimljive biografije.

Tako je ostao zapamćen što hrani svoje vrtne biljke krvnom plazmom, tušira se kipućom vodom i ima orla za kućnog ljubimca. Također, posjeduje sposobnost generiranja statičkog elektriciteta. Doista, bit će zanimljivo pratiti serijal o njegovom životu.

Wednesday

A kada na male ekrane stiže Wednesday? Nažalost, štrajk filmskih djelatnika koji je paralizirao Hollywood nepovoljno je utjecalo na realizaciju druge sezone serije te je ona odgođena do danjega. Vjeruje se kako će produkcija serije započeti u travnju, a trebala bi biti snimljena u Irskoj. Zanimljivo, Wednesday se ove godine našla na popisu najpretraživanijih serija te postala jedini naslov u TOP 10 koji nije premijerno predstavljen ove godine.

Učitati još
Zatvori