Jennifer Aniston ne sjeća se Prijatelja u novoj, urnebesnoj Super Bowl reklami
Jennifer Aniston ne sjeća se Prijatelja u novoj, urnebesnoj Super Bowl reklami

Jennifer Aniston ne sjeća se Prijatelja u
novoj, urnebesnoj Super Bowl reklami

David i Victoria Beckham već su prošli tjedan na legendaran način najavili kako će se pojaviti u Super Bowl reklami za Uber Eats s Jennifer Aniston. Sada je reklama i objavljena. Osim Beckhama i Aniston, pojavljuju se i David Schwimmer, Jelly Roll i Usher. Podsjetimo, Super Bowl je najveće sportsko natjecanje u Americi. Često sam američki nogomet zasjeni glazbeni nastup na poluvremenu, ali i reklame koje se tada prikazuju u kojima se nerijetko pojavljuju najveći celebrityji.

Uber Eats reklama

Rachel je zaboravila Rossa

U urnebesnoj reklami vidimo Jennifer na setu koja zahvaljuje asistentici što joj je pokupila Uber Eats vrećicu. Nisam znala da se sve ovo može uzeti u Uber Eatsu, moram to zapamtiti, kaže asistentica, a Jen odgovori: Pa znaš što kažu, kako bi zapamtila nešto, moraš nešto drugo zaboraviti kako bi napravila mjesta. Onda u scenu ulazi David Schwimmer koji je glumio Rossa u Prijateljima. Javlja se Jen koja se onda apsolutno ne može sjetiti tko je on.

Cijeli koncept reklame je da se sve može zaboraviti, a Uber Eats nikada. Tako vidimo Beckhamove kako se pokušavaju prisjetiti kako se zvala grupa čiji je Victoria bila član. Sjećaš se kada si bila Pepper Lady?, kaže David, na što Victoria odgovori: Mislila sam da smo se zvale Cinnamon Sisters?. Još neko vrijeme se pokušavaju sjetiti imena nabrajajući razne začine. Reper Jelly Roll urnebesan je u reklami kada se ne može sjetiti odakle mu tetovaže na licu. Je li mi netko crtao po licu?, kaže reper dok Uber Eats vrećica stoji pored njega.

Uber Eats reklama
Uber Eats reklama
Uber Eats reklama

Super Bowl reklame postale su prava poslastica, a ovdje smo izdvojili one koje najviše čekamo pogledati. Podsjetimo, natjecanje će se održat u nedjelju, a nastupat će Usher. On je možda i najsmješniji dio reklame za Uber Eats. Pojavi se na samom kraju reklame i vidimo ga na probama za nastup, a zatim kaže: Nadam se da ću jednog dana nastupati na Super Bowlu, sugerirajući da je zaboravio da i nastupa.

Uber Eats reklama

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori