Kakav spektakl Usher sprema za ovogodišnji Superbowl? 30 godina u jednom nastupu
Kakav spektakl Usher sprema za ovogodišnji Superbowl? 30 godina u jednom nastupu

Kakav spektakl Usher sprema za ovogodišnji Superbowl? 30 godina u jednom nastupu

Bliži nam se jedan od najvažnijih sportskih događaja godine. Superbowl finale zakazano je za 11. veljače. Dugo se šuškalo tko će biti ovogodišnji glazbeni gost. Pričalo se i da su neke zvijezde potvrdile pa otkazale sudjelovanje, a finalni izbor NFL tima je američki RnB pjevač Usher.

Njegova karijera traje punih 30 godina, otkad je 1993. u svojim tinejdžerskim danima izbacio prvi singl Call me a Mack. Sada, tri desetljeća kasnije, Usher nam sprema spektakl i kompilaciju svih svojih hitova na jednoj od najvećih pozornica na svijetu. Tu je i novi album koji izlazi samo dva dana pred nastup. Zaključak? Ovo će definitivno biti njegova godina.

Trailer je stigao

Pored svih balada koje je pjevač snimio u prepoznatljivom RnB maniru njegov najveći hit definitivno je dance pjesma YEAH, a upravo je ova numera sastavni dio teasera u kojem se njeni najpoznatiji taktovi izvode na raznolikim glazbenim instrumentima. Na kraju videa, finalna poruka glasi:

1 performance, 30 years in the making.

Ovo je, zapravo, svojevrsna potvrda da je Superbowl nastup kruna karijere svakog izvođača i nagrada za godine i godine rada, ali i opstanka u kompetitivnoj glazbenoj industriji. Usher ima težak zadatak i startno nezahvalnu poziciju kako je Rihanna kao prošlogodišnji Superbowl izvođač oborila apsolutno sve rekorde gledanosti.  No, pjevač je dugo na sceni i desetljećima prikuplja publiku raznih godina i backgrounda tako da – tko zna? Sve je moguće.

Savršen tajming za novi album

Kako Superbowl gledaju svi, pa i oni koji nisu fanovi američkog RnB pjevača, on će ovaj enormno veliki televizijski share iskoristiti na najbolji mogući način – prezentacijom novog albuma. Album Coming home izlazi samo dva dana prije samog nastupa pa će potencijalni novopečeni fanovi imati dostupnu novu glazbu,  dok će stari die hard fanovi uveliko odraditi pre-order.

*FYI na novom albumu nas čeka i duet sa velikom RnB rising zvezdom H.E.R.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram (@usher)

Učitati još
Zatvori