Novi regionalni hit u najavi: Ove jeseni stiže serija Toma
Novi regionalni hit u najavi: Ove jeseni stiže serija Toma

Novi regionalni hit u najavi: Ove
jeseni stiže serija Toma

Vođeni uspjehom filma Toma, koji se po premijeri svrstao među najveće kino hitove regije, producenti su se odlučili na snimanje istoimenog serijala. Poznato je kako će prva sezona imati osam epizoda, a u naslovnoj ulozi pjevača narodne glazbe Tome Zdravkovića ponovno ćemo imati priliku vidjeti glumca Milana Marića.

Romansirani biografski film malo je koga ostavio ravnodušnim, a pojedinci su u njemu prepoznali sjajno ljepilo koje je ujedinilo Balkan. O ovoj tvrdnji Milan nam je u zajedničkom razgovoru kazao sljedeće:

“Volio bih da je to tako lako, volio bih da to može napraviti samo jedan film, ali nisam siguran da jest. Ovaj film je samo pokazao da je tako nešto moguće, i činjenica da je film sam po sebi izazvao snažne emocije na području cijele regije, i da su reakcije bile vrlo lijepe govori upravo o tome”.

Našeg razgovora možete se prisjetiti ovdje.

Uz Milana Marića, ponovno ćemo imati priliku vidjeti i glumicu Tamaru Dragičević u ulozi Silvane Armenulić. A u ovom projektu pridružili su im se i Petar Benčina, Mirjana Karanović, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković i Srđan Žika Todorović. Režiju je ponovno preuzeo Dragan Bjelogrlić, u suradnji sa scenaristom Zoranom Lisincem.

film Toma - Toma Zdravković cover

Prema dostupnim informacijama, serija Toma će se ipak znatno razlikovati od filma. Najavljeno je kako će biti prikazani dijelovi Tomina života koji su izostavljeni iz filma, a serija će obuhvatiti i sve pjevačeve žene. Vjeruje se kako će male ekrane ugledati već ove jeseni.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori