Uz odličnu glazbu i uzbudljive okuse otvorena je omiljena terasa u gradu
Uz odličnu glazbu i uzbudljive okuse otvorena je omiljena terasa u gradu

Uz odličnu glazbu i uzbudljive okuse
otvorena je omiljena terasa u gradu

Topliji i sunčani dani su kao stvoreni da svoje slobodno vrijeme provodimo na otvorenom. I da budemo iskreni, jedva smo dočekali. S prvim pravim proljetnim zrakama sunca počele su se otvarati i terase kafića koje su nam najdraža mjesta za odmor i predah od svakodnevnih obaveza.

Smještene u gradskim središtima gdje je sve puno vreve i zvukova prometa i ljudi ili pak zavučene u tiši dio grada i okružene zelenilom, terase su mjesta na koja rado odlazimo na after work druženja. Uvijek se volimo vraćati nekim starim favoritima i isprobanim mjestima, zato smo jedva dočekali otvorenje terase zagrebačkog kluba Peti Kupe.

Popodnevni party koji smo dugo čekali

Mnogima omiljeno mjesto za izlaske, klub Peti Kupe prošlog je petka bio place to be. Uvod u vikend koji je bio ispunjen obiljem sunca započeli smo upravo na popularnoj zagrebačkoj terasi gdje je već od 17 sati vladala opuštena atmosfera i dobro raspoloženje.

More dobre muzike, ića i pića – tako bismo ukratko mogli opisati proljetno otvorenje terase Petog Kupea. Po svoj #MakeItCount trenutak došli su svi oni koji su se nakon radnog tjedna poželjeli opustiti na najkul terasi u gradu i uživati u dobroj atmosferi.

Dnevno druženje uz odličnu glazbu

Poznato ime hrvatske clubbing scene, radijski voditelj, vinar, promotor, vlasnik diskografske kuće i jedan od najcjenjenijih DJ-a scene – Pepi Jogarde zagrijao je publiku svojom mješavinom diska, housea, techna i krautrock ploča. Bio je to odličan uvod za eksplozivni duo Tony&Guy, kojeg čine Toni Starešinić uz pregršt klavijatura i Đuro Dobranić uz ništa manje bubnjeva i udaraljki.

S neodoljivim improvizacijama od funka, jazza i post rocka do plesnih ritmova, Tony&Guy rasplesali su okupljene i pripremili teren za vrhunac dnevnog Apple Jam druženja.

Pozornicu su tada preuzeli i pozitivnom energijom dodatno začinili Kwaaka Delegation, kolektiv vrhunskih glazbenika, svirajući pjesme poznatih afrobeat izvođača poput Fele Kutija, Tonyja Allena i Fatoumate Diawarre.

Kreativni biljni zalogaji

Za hranu se, artisan namirnicama isključivo biljnog podrijetla, pobrinuo Beg’s Plant Based Streetfood, prvi hrvatski biljni streetfood koncept koji je već osvojio brojne Zagrepčane svojim vege užicima.

Njihovi kreativni zalogaji u obliku burgera, tortilja, quesadilla i ostalih jela pokazali su nam da je biljna prehrana sve samo ne dosadna pa smo strpljivo čekali u redu kako bismo ih isprobali i uživali u njihovim okusima.

Novo osvježenje s okusom jabuke

Dobri zalogaji uvijek traže dobar izbor pića, a za to se pobrinuo Jack Daniel’s koji je predstavio novo osvježenje s okusom jabuke. Pomiješan s tonikom, novi Jack Apple pravo je osvježenje u čaši pa već sad možemo proglasiti da imamo novo omiljeno ljetno piće.

Dnevno Apple Jam druženje lako smo pretvorili u večernje i preselili na podij Petog Kupea, a nova uzbuđenja na terasi i u klubu čekaju vas već ovog vikenda.

Foto: Martina Movrić, Sven Čustović

Učitati još
Zatvori