The Mother – još jedan film s Jennifer Lopez koji možete preskočiti
The Mother – još jedan film s Jennifer Lopez koji možete preskočiti

The Mother – još jedan film s Jennifer
Lopez koji možete preskočiti

Od kada je 12. svibnja premijerno prikazan na Netflixu, akcijski triler The Mother ne silazi s liste najgledanijih naslova. Riječ je o novom filmu nastalom u produkciji ovog popularnog streaming servisa, a u kojem je glavna uloga povjerena Jennifer Lopez.

Film The Mother sjajan je pokazatelj kako popisi trenutno najgledanijih filmova nisu nužno pokazatelj interesa gledatelja, već i mehanizam privlačenja istih, odnosno promocije novih naslova.

the mother film netflix jennifer lopez
the mother film netflix jennifer lopez

(Ne)uspjeh novog naslova

Premda je glavna uloga povjerena velikoj američkoj zvijezdi dojma smo kako je za Netflix ovo tek hit mjeseca, pomno plasiran ususret Majčinom danu. S druge strane,  sasvim je očito kako je za Jennifer Lopez to bio samo još jedan poslovni angažman za podebljavanje bankovnog računa.

Netko je na društvenim mrežama akcijski triler The Mother opisao kao film koji pustite u pozadini dok obavljate kućanske poslove – i ne možemo se ne složiti. Predvidljiva radnja, nepotpun scenarij i nedostatak emocija portretiranih lica samo pridonose njegovoj zaboravljivosti. 

the mother film netflix jennifer lopez
the mother film netflix jennifer lopez

Solidna opcija ako…

No, daleko od toga da je riječ o potpuno negledljivom filmu. Uz nekoliko više ili manje uzbudljivih akcijskih scena i ponekim trenucima vjerodostojne emocije utažit će vašu želju za novim naslovima u dane kad ne zna što biste gledali na Netflixu.

Film o plaćenoj ubojici koju je obučila vojska i koja izlazi iz zaklona kako bi zaštitila kćer koju nikad nije upoznala od nemilosrdnih zločinaca vođenih osvetom u tim se momentima nameće kao solidan odabir. Kvalitetni akcijski triler ipak potražite negdje drugdje…

Foto: Doane Gregory/Netflix

Učitati još
Zatvori