Nova fantastična Prahir kolekcija: Unikatni spoj elegancije i senzualnosti
Nova fantastična Prahir kolekcija: Unikatni spoj elegancije i senzualnosti

Nova fantastična Prahir kolekcija: Unikatni
spoj elegancije i senzualnosti

Nakit je dar koji uvijek izmami osmijeh. U našoj kulturi, zlatni nakit se tradicionalno poklanja ne samo zbog svoje ljepote, već i zbog dubljeg simbolizma – sigurnost, bogatstvo, poštovanje, ljubav. Svaki komad nakita nosi osobnu priču koja nas emotivno povezuje s dragim osobama i važnim trenucima. Može biti narukvica koju smo dobili za rođenje, prsten kojim smo izrekli najvažnije da u životu ili naušnice kupljene od prve plaće.

Svaka žena ima svoju jedinstvenu priču, a vješte ruke majstora omogućuju joj da tu priču izrazi kroz nakit koji je izrađen od visokokvalitetnih materijala i ručno dovršen. Barem u Prahiru, svaki komad je unikatan, kao i osoba koja ga nosi.

Prahir

Sensuelle kolekcija

Njihova nova kolekcija nazvana Sensuelle, s Anamarijom Raič kao zaštitnim licem, slavi suvremenu ženu, njezinu senzualnost i samopouzdanje. Biseri, dijamanti i poludrago kamenje su glavni junaci ove kolekcije – koju je u vizualnu priču pretočio vrsni fotograf Marko Gregurić. U kombinaciji s zlatom, stvaraju izvor svjetlosti te donose razigranost boja i detalja te time ističu unutarnju sreću i ljepotu na najekskluzivniji i najmoderniji način.

Prahir
Prahir
Prahir
Prahir
Prahir

Moderan i ručno izrađen nakit omogućuje vam da svakodnevno kombinirate različite elemente i stvarate jedinstven izgled, prilagođen odjevnoj kombinaciji ili raspoloženju. Kolekcija s koraljima slavi radost života i privlači pažnju veselim koloritom. Biseri predstavljaju jednostavnije, ali bezvremenske komade, dok linija s dijamantima i poludragim kamenjem oduševljava svojom čistom elegancijom.

Prahir Jewellry – bogata tradicija luksuza

Od 1996. godine, obitelj Prahir stvara jedinstveno iskustvo nošenja nakita, ponoseći se naprednim tehnikama i bogatom tradicijom luksuza. Njihova kreativnost, strast i izvrsnost utkani su u svaki komad koji stvaraju.

Nova kolekcija slavi fantastične događaje u vašem životu koji mijenjaju svijet kakav poznajete, jer slavi trenutke koji odolijevaju zubu vremena.

Prahir

“Dobar nakit je bezvremenski klasik. Svaka žena želi dodati dašak jedinstvenosti svom stilu, a pravi izbor nakita je ono što daje završni dodir svakoj kombinaciji – ogledalo našeg unutarnjeg sjaja, bez obzira na godine”, ističu iz Prahir Fine Jewelleryja.

Njihova zlatarnica će vas prikazati u najboljem svjetlu i učiniti svaku kombinaciju nezaboravnom. Uvijek je pravo vrijeme za slavlje ljubavi i izražavanje privrženosti onima koji su nam važni. Neki to čine pjesmom, lijepom gestom ili zagrljajem, no oni koji žele darovati nešto vrijedno i vječno, poklanjaju zlatni nakit – komade koji se nasljeđuju i postaju dio priče koja tek treba biti ispričana.

Prahir

Ne zaboravite, nakit najsjajnije blista u očima onih koje najviše volimo. Posjetite Prahir Fine Jewellery poslovnice na lokacijama: Split – Mall of Split, Rijeka – Tower Centar i ZTC, Zagreb – Arena Centar, Ilica 12, Ilica 43, Z centar i Avenue Mall, te Velika Gorica – Zagrebačka 56 i 57. Uskoro i u Supernova Zadru.

Za još više detalja zapratite Prahir Fine Jewellery na Instagramu.

Foto: Marko Gregurić

Učitati još
Zatvori