The Gentlemen: Netflix napokon ima novu hit seriju. Tek je stigla, a već jedva čekamo novu sezonu
The Gentlemen: Netflix napokon ima novu hit seriju. Tek je stigla, a već jedva čekamo novu sezonu

The Gentlemen: Netflix napokon ima novu hit seriju. Tek je stigla, a već jedva čekamo novu sezonu

Netflix napokon ima novi hit! U prvom redu to se odnosi na naslov koji je najavljivan kao takav, a za razliku od svojih prethodnika (primjerice serija Berlin i The Brothers of Sun) uspio je opravdati kreirana očekivanja. Riječ je o seriji The Gentlemen (Gospoda), koja nastaje pod redateljskom palicom Guya Ritchieja. Mnogi su ljubitelji njegovog opusa već u startu uvidjeti kako ime dijeli s njegovim poznatim filmskim naslovom. Spomenuta je akcijska komedija prozvana jednim od najboljih ostvarenja 2019. godine te se prometnula u neočekivani kino hit.

Kraj filma dao je naslutiti kako bismo u narednim godinama mogli vidjeti i njegov nastavak. Vijest o njemu i službeno je potvrđena u studenom 2022. godine, no umjesto na velikom platnu dobit ćemo ga priliku vidjeti na malim ekranima. Zanimljivo, Ritchie je film The Gentlemen u početku i zamislio kao seriju, stoga će ovim projektom cijela priča biti savršeno zaokružena.

The Gentlemen
The Gentlemen

Novo glavno lice

Televizijska inačica donosi nam nova lica, a među njima se zasigurno ističe ono Thea Jamesa, kojemu je povjerena glavna uloga.

Britanski glumac, kojeg smo gledali i u drugoj sezoni hit serije Bijeli Lotos ( The White Lotus), odigrat će lik Eddieja Gornima, otuđenog sina aristokrata koji nasljeđuje obiteljsko imanje, a s njim i jednu od najvećih “farmi” u Europi. Uskoro postaje najtraženija osoba britanskog podzemlja, a njegov uspon u hijerarhiji pratimo u prvoj sezoni serije.

U osam epizoda nove serije The Gentelmen na malim ekranima mu se pridružuju i Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Peter Serafinowicz, Vinnie Jones te Giancarlo Esposito, kojeg smo također na Netflixu gledali kao vođu bande lopova u seriji Kalediscope.

The Gentlemen
The Gentlemen

Gledatelji ne skrivaju oduševljenje

Kao što smo istaknuli na samom početku teksta, The Gentelmen je zasluženo postao nova Netflixova uspješnica, a trenutno se nalazi i na prvom mjestu najgledanijih naslova u našoj zemlji.

Briljantno. Zanimljivo. Dobro odglumljeno. Duhovito. Istaknute riječi samo su neke od karakteristika koje se navode uz ovaj naslov. Ako ste ljubitelj Richijevog rada, njegov novi uradak vas neće razočarati. Kad se sve uzme u obzir, nije ni čudo što mnogi već zazivaju drugu sezonu…

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori