Zvijezdu serije Bijeli lotos uskoro na Netflixu gledamo u seriji Guya Ritchieja
Zvijezdu serije Bijeli lotos uskoro na Netflixu gledamo u seriji Guya Ritchieja

Zvijezdu serije Bijeli lotos uskoro na Netflixu
gledamo u seriji Guya Ritchieja

U kinima trenutno imamo priliku gledati posljednji film britanskog redatelja Guya Ritchieja nazvan Operacija Fortune: Prevara stoljeća. Riječ je o sofisticiranoj akcijskoj komediji u kojoj je glavna uloga povjerena Jasonu Stathamu. Zvjezdana ekipa upotpunjena je nastupima Hugha Granta, Aubrey Plaze i Josha Hartnetta.

Spomenuti film sjajan je predstavnik žanra akcijske komedije te nudi ono što biste u startu očekivali – predvidljivu radnju uz pokoju akcijsku scenu i duhovitu interakciju.

operacija fortune

The Gentleman

Angažman Hugha Granta u ulozi naslovnog zlikovca uvelike nas je podsjetio na njegov nastup u filmu The Gentlemen, koji je također nastao pod redateljskom palicom Guya Ritchia. Spomenuti je naslov prozvan jednim od najboljih ostvarenja 2019. godine te se premetnuo u neočekivani kino hit.

Kraj filma dao je naslutiti kako bismo u narednim godinama mogli vidjeti i njegov nastavak. Vijest o njemu i službeno je potvrđena u studenom prošle godine, no umjesto na velikom platnu dobit ćemo ga priliku vidjeti na malim ekranima. Streaming servis Netflix otkrio je kako u suradnji sa slavnim redateljem priprema seriju čija će se radnja temeljiti na događanjima koja su uslijedila nakon završetka filma.

Film koji obožava i publika i kritika

Podsjetimo, naslovnu ulogu u filmu ima Matthew McConaughey, dok se uz njega pojavljuju Hugh Grant, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Michelle Dockery i Henry Golding. Radnja prati Amerikanca Mickeyja Pearsona koji je u Britaniji razvio vrlo profitabilan posao uzgoja i prodaje marihuane.

Jednom kada se u tim krugovima pročuje kako je Pearson na dobrom putu da se riješi ovog biznisa, priča se zakotrlja i krene u smjeru raznih ucjena, otmica i krađa, baš kako to inače biva u Ritchiejevim naslovima. Zanimljivo, Ritchie je film The Gentlemen u početku i zamislio kao seriju, stoga će ovim projektom cijela priča biti savršeno zaokružena.

The-Gentleman-1

Novi serijal, nova lica

Što se same serije tiče, još uvijek nije poznato hoće li koji od spomenutih glumaca reprizirati svoju ulogu. No, poznato je kako nam ona donosi nova lica, a među njima se zasigurno ističe ono Thea Jamesa, kojemu je povjerena glavna uloga.

Britanski glumac, kojeg trenutno gledamo u drugoj sezoni hit serije Bijeli Lotos ( The White Lotus), odigrat će lik Eddieja Gornima, otuđenog sina aristokrata koji nasljeđuje obiteljsko imanje, a s njim i jednu od najvećih “farmi” u Europi.

white lotos

Prva sezona donosi osam epizoda

U osam epizoda nove serije pridružit će mu se i Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Peter Serafinowicz, Vinnie Jones te Giancarlo Esposito, kojeg na Netflixu trenutno gledamo kao vođu bande lopova u seriji Kalediscope.

Prema trenutno dostupnim informacijama, serija The Gentleman na male ekrane trebala bi stići u drugoj polovici godine. Datum premijere trenutno nije poznat, no otkriveno je kako je snimanje i službeno započelo.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori