Ryan Gosling i Emily Blunt su zaljubljeni u novoj akcijskoj komediji koja je upravo stigla u kina
Ryan Gosling i Emily Blunt su zaljubljeni u novoj akcijskoj komediji koja je upravo stigla u kina

Ryan Gosling i Emily Blunt su zaljubljeni u novoj akcijskoj komediji koja je upravo stigla u kina

Na ovogodišnjim Oscarima, jedan od najsmješnijih trenutaka došao je kada su skupa jednu od nagrada izašli prezentirati Ryan Gosling i Emily Blunt, našalivši se na Barbenheimer fenomen. Ako ste primijetili kako glumci imaju odličnu kemiju i pomislili kako bi bilo lijepo vidjeti ih u komediji skupa, nećete morati dugo čekati. Napokon je u kina stigao film The Fall Guy. Glavne uloge imaju upravo Gosling i Blunt.

The Fall Guy

Kaskader postane heroj

The Fall Guy prati Colta Seaversa (Gosling), kaskadera koji je napustio tu profesiju kako bi se pobrinuo za svoje fizičko i psihičko zdravlje. Međutim, kada Tom Ryder, zvijezda jednog velikog blockbustera nestane, Colt dolazi u spas filmu i vraća se svojoj kaskaderskoj ulozi. Uz to, redateljica filma je Jody Moreno (Blunt), njegova bivša djevojka. Colt sada mora pronaći nestalu zvijezdu, riješiti zavjeru koja je nastala, spasiti film i ponovo zadobiti svoju staru ljubav.

Osim Goslinga i Blunt, u filmu glume i novi James Bond, Aaron Taylor-Johnson te Hannah Waddingham koju gledamo u hit seriji Ted Lasso. Redatelj filma je David Leitch, već istreniran u akcijskom žanru režiravši Deadpool 2 i Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw. S obzirom na te filmove, izgleda da možemo očekivati maksimalnu akciju.

@universalpicturesde

The Fall Guy | Offizieller Trailer - Wenn ein Stuntman zum Helden wird... RyanGosling und EmilyBlunt drehen ordentlich am Action-Rad und präsentieren euch gemeinsam mit „Bullet Train“- und „Deadpool 2“-Regisseur DavidLeitch den stunt-tastischen Trailer zu THE FALL GUY 💥 2024 im Kino! #TheFallGuyFilm #UniversalPictures

♬ Originalton - Universal Pictures De - Universal Pictures De

Posveta zanemarenoj profesiji Hollywooda

The Fall Guy najavljuju kao ‘love letter‘ svim kaskaderima. Inače se o behind the scenes ljudima iz svijeta filma ne priča dovoljno, a tako je i s kaskaderima. Fascinantna je to profesija bez koje se mnogi akcijski filmovi ne bi mogli ni snimiti. Film je svoju premijeru imao na SXSW filmskom festivalu u Teksasu. Kritičari koji su imali priliku pogledati film prije svih, imaju pozitivne komentare. The Fall Guy nazivaju smiješnim i seksi, a Gosling napokon glumi ultimativnu akcijsku ulogu. U akciji se već okušao u filmu Drive, a u kada je riječ o romantičnim komedijama, tko može zaboraviti Crazy Stupid Love. Na ovu novu akcijsku komediju možda možemo gledati kao na spoj ta dva filma što znači da bi mogao biti zanimljiv.

Film je stigao i u hrvatska kina, a jedva ga čekamo pogledati. Donosimo najavu u nastavku.

Foto: IMDb, TikTok (@universalpicturesde)

Učitati još
Zatvori