Što možemo očekivati od posljednje sezone hit serije Sex Education?
Što možemo očekivati od posljednje sezone hit serije Sex Education?

Što možemo očekivati od posljednje
sezone hit serije Sex Education?

Sutra, 21. rujna nam na Netflix stiže četvrta (i nažalost posljednja) sezona hit serije Sex Education. Otis i ekipa se vraćaju u školu, ali ovaj put ne u Moordale. Nakon njezinog zatvaranja dolaze u Cavendish Sixth Form College, progresivnu školu kao stvorenu za razne likove iz serije. Zadnja sezona ima dosta toga za pokriti. Hoće li Otis i Maeve završiti skupa? Kako će se Jean snaći s novim djetetom? Što će biti s Ericom i Adamom i gdje će svi likovi na kraju završiti?

Sex Education
Sex Education

Što možemo očekivati od nove sezone?

Četvrta sezona nastavlja s radnjom nekoliko mjeseci nakon završetka treće. Likovi su u novoj školi, Maeve je u Americi, a pojavljuju se i neki novi likovi. Osim naših omiljenih koji su se vratili, Sex Educationu se pridružuje i glumac Dan Levy (Schitt’s Creek) koji glumi Thomasa Molloyja, Maevinog instruktora za pisanje. Nova sezona će nam i po prvi put predstaviti Jeaninu mlađu sestru, Joannu. A nova škola, znači i nove kolege. Popularna grupa u novoj školi zove se ‘the Coven’, a čine je glumci Felix Mufti, Anthony Lexa i Alexandra James.

Sex Education
Sex Education
Sex Education

Otis se u novoj sezoni suočava s velikim promjenama. Njegova majka Jean sada ima dijete, u novoj školi ima rivalkinju (Thaddea Graham), puno uspješniju terapeutkinju u školi nego što je on to bio te mu teško pada odvojenost od Maeve koja je na drugom kontinentu. I dok se većina likova vraća, u četvrtoj sezoni nećemo vidjeti Lily i Olu, Olinog oca i Jeanin romantični interes, Jakoba te Oliviju i njezinog dečka Anwara. Simone Ashley koja glumi Oliviju ne vraća se zbog obaveza sa serijom Bridgerton.

Sex Education savršeno je razvijala svoje likove u ove tri sezone tako da jedva čekamo vidjeti kako će zaokružiti priču i gdje će naši omiljeni likovi završiti. Dok sitno brojite sate kada serija stiže na Netflix, pogledajte trailer najavu za zadnju sezonu Sex Educationa.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori