Ako vam se svidjela The Gentlemen, onda morate pogledati ovih 5 serija
Ako vam se svidjela The Gentlemen, onda morate pogledati ovih 5 serija

Ako vam se svidjela The Gentlemen, onda
morate pogledati ovih 5 serija

Mislimo da nismo u krivu ako kažemo kako je Guy Ritchiejeva serija The Gentlemen, temeljena na njegovom istoimenom filmu, definitivno ona o kojoj se za sada najviše priča ove godine. Trenutno se smjestila među najgledanije naslove, a pobrala je odlične kritike. Ritchie nam ove godine sprema i svoj novi film, a dok to čekate, a pogledali ste i The Gentlemen te vam se svidjela, donosimo pet sličnih serija koje možete pogledati već sad.

Sofia Vergara

Griselda

Baš kao i u The Gentlemenu i u Griseldi pratimo obitelj koja se bavi drogom. U Netflixovoj miniseriji pratimo Sofiju Vergaru kao Griseldu Blanco, poznatu kriminalku koja je stvorila jedan od najmilosrdnijih kartela u povijesti. Serija kroz šest epizoda prikazuje njezin uspon i pad, a priča je uzbudljiva, emocionalna, smiješna, strašna i tragična, a najveće iznenađenje dolazi odabirom glavne glumice.

How to Sell Drugs Online (Fast)

Netflixova njemačka serija How to Sell Drugs Online (Fast) mnogima je prošla ispod radara, a savršena je ako vam se svidjela The Gentlemen. Krimi-komedija prati srednjoškolca koji pokušava vratiti ljubav svog života tako što sa svojim najboljim prijateljem lansira najveći online biznis drogom u Europi, a sve iz svoje spavaće sobe. Serija ima tri sezone, a uskoro se očekuje i četvrta.

serije slične The Gentlemenu

The Deuce

James Franco i Maggie Gyllenhaal zvijezde su serije The Deuce koja se emitirala od 2017. do 2019. godine. Dramska serija prati život u New Yorku tijekom 70-ih i 80-ih kada su droga, prostitucija i pornografija ludovale gradom. Iako možda najmanje slična The Gentlemenu s ove liste, The Deuce ima taj krimi đir kojeg obožavamo. Serija vizualno dobro dočarava ta dva desetljeća, kao i surovost radnje i priče.

the brothers sun

The Brothers Sun

Iako ju je Netflix nedavno otkazao, The Brothers Sun obiteljska je akcijska drama jako slična The Gentlemenu. Prati nemilosrdnog gangstera koji iz Taipeia dolazi u Los Angeles kako bi zaštitio majku i mlađeg brata nakon što su mu nad ocem izvršili atentat. Serija je ove godine stigla na Netflix te postigla veliku gledanost, stoga je mnoge iznenadilo što su je otkazali. Unatoč tome, preporučujemo da pogledate tu jednu sezonu.

serije slične The Gentlemenu

Iron Reign

Još jedna Netflixova serija koja prati kriminalne radnje je španjolska Iron Reign. Joaquín Manchado vlada svojim carstvom droge iz barcelonske luke željeznom šakom sve dok nova pošiljka ne poremeti posao i obitelj. Riječ je o miniseriji od osam epizoda koju možete bingeati već ovaj vikend.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori