Na Netflix je stigla nova sezona eksplicitne serije Sex/Life
Na Netflix je stigla nova sezona eksplicitne serije Sex/Life

Na Netflix je stigla nova sezona
eksplicitne serije Sex/Life

Te 2021. godine, kada je prva sezona ugledala svjetla malih ekrana, pregledalo ju je 67 milijuna gledatelja. Zahvaljujući velikom interesu, te iste godine, serija Sex/Life uspješno se uvrstila u deset najgledanijih naslova na Netflixu.

Premda brojke svjedoče kako je izazvala veliko zanimanje, ostavljene recenzije su sugerirale kako je riječ i o jednom od “najgorih” novih naslova. Čini se kako je ovo klasičan primjer katastrofe koja se odvija pred našim očima, no nismo spremni maknuti pogled. Premisa serije je sljedeća: Udanu ženu i majku sustigne smiona seksualna prošlost kad joj se zločesti bivši dečko o kome ne može prestati maštati ponovo pojavi u životu.

Nakon dvogodišnje pauze, na Netflix je stigla nova sezona serije Sex/Life. Popularnost originalu u prvom su redu osigurale eksplicitne scene, a prema najavama neće ih nedostajati ni u nastavku. Serija nastavlja mapirati vezu glavne junakinje Billy s njezinom obitelji i  prošlošću, što uključuje i  njezinog razorno zgodnog bivšeg.

Glavna junakinja istovremeno balansira između nastojanja da bude ispunjena majka dvoje djece iz predgrađa te žene koja očajnički želi uživati u svojoj seksualnoj slobodi, baš kao što je to činila u studentskim danima. Najavni video druge sezone donosimo u nastavku:

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori