Glavne protagoniste turske serije Strasti Orijenta gledamo u novoj romansi na Netflixu
Glavne protagoniste turske serije Strasti Orijenta gledamo u novoj romansi na Netflixu

Glavne protagoniste turske serije Strasti Orijenta gledamo u novoj romansi na Netflixu

Bihter i Behlül ponovno zajedno! Prvotna je reakcija brojnih ljubiteljica turskih sapunica koje su revno pratile razvoj njihove (zabranjene) ljubavne priče u dramskoj seriji Strasti Orijenta (Aşk-ı Memnu). Riječ je o jednoj od prvih turskih serija emitiranih na našim prostorima, koja je na programu Dome TV izravno prikazivana 2011. godine.

Predstavlja modernu ekranizaciju poznatog romana turskog pisca Halida Ziya Uşaklıgila izvorno smještenog u 19. stoljeće, u čijem je središtu jedna zabranjena ljubav. Priča je to koja nema sretan kraj, no Bihter i Behlül dobili su novu šansu za ljubav u filmu Posljednji poziv za Istanbul (Istanbul Için Son Çagri).

Posljednji poziv za Istanbul

Nova prilika za ljubav

Ovoga puta postali su Serin i Mehmet, dvoje mladih koji se zbližavaju nakon fatalnog susreta na aerodromu. Ipak, ni ova priča u kojoj su glavne protagoniste odigrali Beren Saat i Kıvanç Tatlıtuğ nije klasična ljubavna priča. Štoviše, ponovno se susrećemo s temom zabranjene ljubavi jer su naslovni junaci filma u naizgled sretnim brakovima.

Film Posljednji poziv za Istanbul u kratkom je roku stigao na vrh liste najgledanijih filmskih naslova na Netflixu u našoj zemlji. Kemija među glavnim glumcima, uspješno dokazana u prethodno spomenutoj seriji Strasti Orijenta, još je jednom uspješno prenesena na male ekrane. Upravo se zahvaljujući njoj, priča koja se naizgled čini poznatom pretvara u nešto jedinstveno.

Priča koju vole društvene mreže

O samoj radnji nećemo vam previše otkriti, to ostavljamo vama. Dodat ćemo samo kako je Posljednji poziv za Istanbul ostavio pozitivan utisak na većinu gledateljica, koje svoje oduševljenje nisu skrivale u komentarima na društvenim mrežama. Ako ste ljubitelji romantičnih filmova naslov je to koji vrijedi pogledati. Njegov najavni video čeka vas u nastavku:

Učitati još
Zatvori