Što gledamo ovog vikenda? Napetu dramu s Emily Blunt i Chrisom Evansom
Što gledamo ovog vikenda? Napetu dramu s Emily Blunt i Chrisom Evansom

Što gledamo ovog vikenda? Napetu dramu s
Emily Blunt i Chrisom Evansom

U svom novom filmskom naslovu Netflix je ponovno okupio zvjezdanu ekipu. Glavne uloge ovoga povjerene su Emily Blunt i Chrisu Evansu, a od 27. listopada imat ćemo ih priliku vidjeti u drami Pain Hustlers.

Primjetno je kako streaming servis trenutno promovira naslove koji tematiziraju događanja u farmaceutskoj industriji. U ovom pratimo priču Lize Drake, samohrane majke koja se kao zaposlenica farmaceutske tvrtke našla u središtu zločinačke zavjere.

Pain Hustlers
Pain Hustlers

Očaj ili pohlepa

Glavna protagonistica, koju je utemeljila Emily Blunt, istovremeno će biti suočena s konfliktnim šefom, sve lošijim zdravstvenim stanjem svoje kćeri i moralnim dilemama zbog promoviranja proizvoda koji je štetan po zdravlje.  Sve to će ju navesti da preispita izbor vlastite karijere.

U najavi filma, istaknuto je kako Pain Hustlers predstavlja oštar i otkrivajući pogled na ono što neki ljudi rade iz očaja, a drugi iz pohlepe.

Pain Hustlers
Pain Hustlers

Sjajna glumačka ekipa

Za Emily Blunt ovo će biti prvi film iz Netflixove produkcije u kojem se našla u glavnoj ulozi. S druge strane, Chrisa Evansa smo ranije imali priliku vidjeti u filmovima The Gray Man i The Red Sea Diving Resort. Unatoč visokim očekivanjima, oba filma nisu oduševila gledatelje te valja vidjeti hoće li ista sudbina dočekati i ovaj naslov.

Uz Blunt i Evansa, glumačku ekipu filma Pain Hustlers čine i  Andy García, Catherine O’Hara, Jay Duplass, Brian d’Arcy James, and Chloe Coleman. Režiju filma potpisuje David Yates, pod čijom su umjetničkom palicom nastali filmovi iz serijala o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu Harryju Potteru.

Podsjećamo, njegov novi film na Netflix stiže upravo danas, 27. listopada. Najavni video čeka vas u nastavku.

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori