Potvrđen je nastavak filma ‘The Batman’ s Robertom Pattinsonom!

Potvrđen je nastavak filma ‘The
Batman’ s Robertom Pattinsonom!

Kao jedno od najvećih filmskih događanja godine, bez sumnje možemo istaknuti novi film o Batmanu. Otkad je Robert Pattinson najavljen kao glavni glumac koji će utjeloviti slavnog lika iz stripa, a Matt Reeves kao redatelj filma – uzbuđenje je samo raslo. Kulminiralo je premijerom koja je opravdala gotovo sva očekivanja obožavatelja i kritičara. The Batman je mračniji i drugačiji od bilo koje filmskog prethodnika dosad, a osim psihologije Brucea Waynea i estetike filma, mnoge je oduševila i glumačka kemija Roberta Pattinsona i Zoe Kravitz.

Zaključak koji je većina ponijela nakon filma je da Pattinson i Reeves imaju još dosta prostora za razvoj priče. Na sreću gledatelja i svih koje je premijera ostavila bez teksta; upravo je potvrđen nastavak The Batmana s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi i Mattom Reevesom u režiserskoj fotelji! WarnerBros. potvrdio je vijesti na panelu CinemaCona i otkrio da će redatelj dobiti priliku proširiti radnju u mračnom Gothamu.

Ova vijest zapravo nas nije iznenadila s obzirom na uspjeh filma i činjenicu da je dosad zaradio preko 750 milijuna dolara u međunarodnom box officeu, postao je jedan od najbolje ocijenjenih DC-jevih filmova u povijesti i smatra se ključnom filmskom premijerom otkad je počela pandemija.

Na CinemaConu nisu otkriveni nikakvi detalji novog filma, a iz produkcijskog studija nisu potvrdili ni koji će se članovi glumačke postave (osim Pattinsona) vratiti. Prisjetimo se, Reevesov The Batman smješten je u drugu godinu Wayneovog života u alter-egu Batmana, ali građani Gothama još uvijek mu ne vjeruju. Uskoro se mora suočiti sa zloglasnim Riddlerom (Paul Dano), serijskim ubojicom koji ima svoju viziju Gothama.

Više detalja o filmu The Batman već smo vam otkrili ovdje, a jedva vam čekamo donijeti nove vijesti o nastavku!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori