Novi filmovi na Netflixu koji će se sigurno pojaviti u top 10 u trendingu

Novi filmovi na Netflixu koji će se sigurno
pojaviti u top 10 u trendingu

Uz osvježavajuće koktele i izležavanje na plaži uz dobru knjigu, ono što će zaokružiti ljetno ljenčarenje su filmovi. Bez obzira provodite li tople mjesece u gradskom điru ili ste već davno spakirali kofere i otputovali na more, ljetne večeri bit će još ljepše uz nove filmske priče. Posebice kad iste stignu na Netflix pa ih možemo gledati iz udobnosti vlastitog doma i izbjeći gužve u kinima ili vrućine.

Najveći streaming servis ovog mjeseca donosi nekoliko iščekivanih i zanimljivih noviteta. Stižu i interesantna glumačka imena u novim filmovima, kao što su Jason Momoa i John David Washington, a sadržajno će kolovoz biti za baš svačiji žanrovski ukus. Od simpatičnih teen komedija preko trilera do fantastike, izbora je dovoljno raznolik za jedno super druženje s ekipom uz film.

The Kissing Booth 3

Popularna teen filmska franšiza se vraća s trećim nastavkom. The Kissing Booth nas je prije tri ljeta upoznao s Elle i Leejem, najboljim prijateljima koji navigiraju kroz školu, prve simpatije i ljubavne veze. Filmovi su dobili relativno slabije ocjene, no, postali su izuzetno popularni. Zasigurno ovo neće biti vaš omiljeni novi film, ali bit će sasvim dovoljan za opustiti se. Elle Evans (Joey King) u trećem će se nastavku morati suočiti s još jednom dilemom koja se ponovno vrti oko braće Flynn. Hoće li odabrati fakultet bliži svom dečku ili najboljem prijatelju? Romantična komedija vraća sva glavna lica na Netflix i stiže 11. kolovoza.

Beckett

John David Washington istakuno se posljednjih godina kao jedno od najintrigantnijih mladih glumaca u Hollywoodu. U centar pažnje nakon Teneta, vraća se filmom Beckett. Krimi drama prati Becketta (Washington) koji otkriva veliku političku aferu na svom putovanju Grčkom s djevojkom (Alicia Vikander). Nakon jedne nesreće, Beckett postaje meta i mora bježati kako bi spasio vlastiti život. Cilj mu je kontaktirati američku ambasadu u Ateni, ali tenzije su sve jače, ima sve manje vremena, a politička situacija na rubu je raspada. Triler kojem se veselimo izlazi 13. kolovoza.

Sweet Girl

Jason Momoa dolazi na Netflix 20. kolovoza! Akcijski triler prati oca koji nakon smrti supruge mora zaštititi jedinu obitelj koja mu je ostala – svoju teen kći Rachel. Odlazi na osvetničku i opasnu misiju za onima koji su odgovorni za smrt njegove supruge. Pritom se suočava s američkim zdravstvenim sustavom i jezivim pothvatima farmaceutske industrije. Film će biti super odabir za one koji vole akciju, a Jasnom Momoa nerijetko donosi zanimljive izvedbe.

He’s All That

She’s All That je bila jedna od najslavnijih komedija devedesetih i ona koja se uvijek nađe na popisu savršenom za nostalgičare. Nakon više od 20 godina, koncept priče se vraća ali ovog puta iz druge perspektive. Addison Rae, Tanner Buchanan, Myra Molloy, Madison Pettis i drugi glavne su zvijezde filma Marka Watersa. Radnja prati Padgett Sawyer (Rae), djevojku odlučnu u tome da školskog štrebera pretvori u kralja maturalne zabave. Film izlazi 27. kolovoza.

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes

Ljubitelji true crime žanra dolaze na svoje već sljedećeg tjedna. Streaming platforma donosi priču o Dennisu Nilsenu, jednom od najjezivijih serijskih ubojica u Velikoj Britaniji. Iza novog filma stoji ekipa megauspješnog dokumentarca Don’t F***ck With Cats. Film donosi snimke koje je ubojica snimio na kazetama, dok je bio u zatvoru i to će biti prvi put da će javnost moći čuti iste. Na njima opisuje i dokumentira svoja ubojstva i slučajeve koji su plijenili i užasavali javnost. Uz njegove snimke, u filmu se pojavljuju novinari i detektivi koji su pokrivali strašne zločine osamdesetih godina te žrtve koje su preživjele. Film izlazi 18. kolovoza.

Yesterday

Film Yesterday okuplja Himesha Patela, Lily James, Joela Fryja, Kate McKinnon pa i Eda Sheerana u ‘pomaknutoj’ priči o glazbi. Patel glumi glazbenika koji se pokušava probiti, Jacka Malika, koji se nađe u neobičnoj situaciji: on je odjednom jedina osoba koja je čula za kultne Beatlesa. Tu činjenicu odluči iskoristiti i proslavi se prisvojivši legendarne pjesme benda. No, može li njegov uspjeh u toj alternativnoj stvarnosti u kojem nitko ne zna za Beatlese zbilja potrajati? Šarmantni film dobio je relativno pozitivne kritike, posebice za glumu i glazbeni repertoar. Na hrvatski Netflix stiže 14. kolovoza.

Ako ste više raspoloženi za bingeanje, proučite najuzbudljivije serije koje gledamo ovog mjeseca.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori