Dvije trenutno najgledanije serije na Netflixu: Nerazvikani naslovi koji su uspješno našli put do publike
Dvije trenutno najgledanije serije na Netflixu: Nerazvikani naslovi koji su uspješno našli put do publike

Dvije trenutno najgledanije serije na Netflixu: Nerazvikani naslovi koji su uspješno našli put do publike

Kada je riječ o novim Netflixovim naslovima koji su uspješno privukli pažnju publike serije 3 Body Problems i The Gentlemen ne silaze s popisa najgledanijih. Ipak, tron su zauzela dva prilično nerazvikana naslova.

Prvi od njih je francuska kriminalistička miniserija Anthracite, u kojoj pratimo detektivku koja nastoji pronaći otetog oca. Pritom je dužna razriješiti zaboravljeni slučaj vezan uz opasnu religijsku sektu jer se u njemu nalazi ključ nestanka njezina oca.

Antrachite

Midsummer Night

Na drugom mjestu trenutno najgledanijih naslova nalazi se još jedan koji nije s engleskog govornog područja. Riječ je o norveškoj miniseriji Midsummer Night (Midtsommernatt), čija je radnja smještena uoči proslave Ivanjske noći. Obiteljsko okupljanje bit će sjajna prilika za razotkrivanje dugo čuvanih tajni. Razotkrivanje istih pokrenut će lančanu reakciju te rezultirati velikim promjenama.

Zanimljivo, ni preostali novi naslovi na Netflixu, koje vam donosimo, nisu nastali u engleskom govornom području. Od Koreje do Španjolske, malo televizijsko putovanje čeka vas u nastavku!

Midsummer Night

Iron Regin

Među najgledanijim serijama u našoj zemlji našla se i španjolska triler serija Iron Regin (Mano de hierro), koja prati događanja oko međunarodnog šverca kokainom. Radnja je smještena u Barcelonu, a njezin pokretač je jedna pošiljka koja će uvelike promijeniti odnos snaga na tržištu.

PS: Preostale serije na španjolskom dostupne na Netflixu možete pronaći ovdje.

Iron Regin

Supersex

Na listi novih naslova koji su izazvali velik interes našla se i talijanska biografska dramska televizijska serija Supersex. Temeljena na životu poznatnog porno glumc Rocca Siffredija, odvodi nas iza kulisa svijeta filmova za odrasle. Riječ je o naslovu koji već tjednima ne silazi s popisa najgledanijih u našoj zemlji.

Supersex

Furies

Francuska serija Furies vodi nas u pariško kriminalno podzemlje. Radnja prati Lynu, djevojku koja čezne za običnim životom, no odrasla je u kriminalnom okruženju. Može li uopće pobjeći svoj sudbini…? Serija je ovo koju mnogi uspoređuju s ostvarenjima Luca Bessona te ako ste ljubitelj njegovog opusa svakako joj pružite priliku.

Furies

Queen of Tears

Među novim naslovima koji su pristigli na Netflix našla se i korejska dramska serija Queen of Tears. U njoj pratimo bračni par suočen s krizom koji će spoznati da ipak postoji druga šansa za ljubav.

Queen of Tears

The Signal

Njemačka miniserija The Signal (Das Signal) prati slučaj nestanka poznate astronautkinje i naume njezine obitelji da je pronađu. Unatoč lošim recenzijama, ova se triler serija našla među najgledanijima na popularnoj streaming platformi. Više o njoj otkrivamo vam u posebnom članku koji se nalazi na linku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori