Ako vam se svidio Three Identical Strangers, onda pogledajte ova tri šokantna dokumentarca
Ako vam se svidio Three Identical Strangers, onda pogledajte ova tri šokantna dokumentarca

Ako vam se svidio Three Identical Strangers, onda pogledajte ova tri šokantna dokumentarca

Iako je izašao prije šest godina, Netflixov dokumentarac Three Identical Strangers ponovno je jedan od najgledanijih naslova u Hrvatskoj. Riječ je o nevjerojatnoj priči koja zvuči kao da ju je netko izmislio. Ako ga još niste pogledali, svakako preporučujemo da to napravite jer je sjajan, a ako jeste te tražite još sličnih naslova, ovo su šokantni dokumentarci koje možete odmah pogledati na Netflixu.

Tell Me Who I Am

Još jedna šokantna priča odlično je ispričana u dokumentarcu Tell Me Who I Am. Alex je u nesreći izgubio pamćenje te se okreće svom bratu blizancu, Marcusu kao jedinom izvoru informacija o svojoj prošlosti. Međutim, postepeno u dokumentarcu saznajemo kako Marcus skriva veliku tajnu iz njihovog djetinjstva.

Dokumentarac se dotiče pitanja ako imate priliku zaboraviti traumatičan događaj, biste li je uzeli ili je život u istini puno bitniji, koliko god ona bila ružna. Tell Me Who I Am će vas dirnuti, užasnuti i šokirati.

šokantni dokumentarci

Girl in the Picture

Ubojstvo, otmica, tajni životi, lažni identiteti … sve su to tajne koje skriva samo jedna fotografija. I tajne čije razotkrivanje još dugo mori sve one koji su pogledali ovaj fascinantni dokumentarac. Netflixov dokumentarac Girl in the Picture uspješno će vas prikovati za ekran.

Uvjerljivo najkvalitetniji dio ovog stravičnog dokumentarca jest konciznost redateljice koja ovu kompliciranu priču priča sa znatiželjom, ali i velikim suosjećanjem.

Take Care of Maya

Take Care of Maya još je jedan dokumentarac koji će vas ostaviti u nevjerici. Neke situacije čine se toliko nemoguće, no priče poput ove dokazuju kako život piše najnevjerojatnije priče. Dokumentarac obrađuje slučaj Maye Kowalski kojoj je s 13 godina dijagnosticirana rijetka bolest. Dok doktori pokušavaju što bolje razumjeti njezinu bolest, počnu sumnjati u njezine roditelje i započinje bitka očajne majke da spasi svoju kćer.

Ovaj dokumentarac razljutit će vas i rasplakati u isto vrijeme. Jedan je od najšokantnijih u zadnjih par godina.

šokantni dokumentarci

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori