Treći nastavak legendarne komedije Moje grčko vjenčanje gledamo u kinima
Treći nastavak legendarne komedije Moje grčko vjenčanje gledamo u kinima

Treći nastavak legendarne komedije Moje
grčko vjenčanje gledamo u kinima

Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija dobiva novi nastavak. Film Moje grčko vjenčanje 3 velika će platna ugledati 7. rujna, kada stiže i u domaća kina!

Novi nastavak dolazi točno 20 godina od kad je original poharao kino blagajne. Film Moje grčko vjenčanje  i dalje se može pohvaliti podatkom kako je riječ o romantičnoj komediji s najvećom zaradom svih vremena na kino blagajnama u Sjevernoj Americi.

Također, riječ je o naslovu koji je stekao čak i nominaciju za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji ‘Najboljeg originalnog scenarija’. Iza njega stoji redateljica, a ujedno i glavna glumica Nia Vardalos.

U novom nastavku Nia je ponovno preuzela ulogu scenaristice, redateljice i glavne glumice, a pridružit će joj se dobro poznata lica. Među njima je i ono Johna Corbetta, kojeg smo imali priliku gledati i u novima nastavcima serije And Just Like That.

Radnja film Moje grčko vjenčanje 3 prati obitelj Portokalos na njihovom prvom zajedničkom putovanju u Grčku, kamo su pristigli na obiteljsko okupljanje. Ondje su se zaputili kako bi ostvarili posljednju želju Toulinog oca, a čeka ih avantura života. A vas u nastavku čeka najavni video. Filmski je to feel good nastavak kojem se radujemo.

Foto: Profimedia, Focus Features

Učitati još
Zatvori