Evo što nam donosi treći nastavak legendarne komedije Moje grčko vjenčanje
Evo što nam donosi treći nastavak legendarne komedije Moje grčko vjenčanje

Evo što nam donosi treći nastavak legendarne
komedije Moje grčko vjenčanje

Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija dobiva novi nastavak. Potvrđeno je kako će film Moje grčko vjenčanje 3 velika platna ugledati 8. rujna, kada je predviđena svjetska premijera.

Novi nastavak dolazi točno 20 godina od kad je original poharao kino blagajne. Film Moje grčko vjenčanje  i dalje se može pohvaliti podatkom kako je riječ o romantičnoj komediji s najvećom zaradom svih vremena na kino blagajnama u Sjevernoj Americi.

Također, riječ je o naslovu koji je stekao i nominaciju za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji ‘Najboljeg originalnog scenarija’. Iza njega stoji redateljica, a ujedno i glavna glumica Nia Vardalos.

U novom nastavku Nia je ponovno preuzela ulogu scenaristice, redateljice i glavne glumice, a pridružit će joj se dobro poznata lica. Među njima je i ono Johna Corbetta, kojeg ćemo uskoro imati priliku gledati i u novima nastavcima serije And Just Like That.

Radnja film Moje grčko vjenčanje 3 prati obitelj Portokalos na njihovom prvom zajedničkom putovanju u Grčku, kamo su pristigli na obiteljsko okupljanje. Ondje su se zaputili kako bi ostvarili posljednju želju Toulinog oca, a čeka ih avantura života. A vas u nastavku čeka najavni video. Filmski je to feel good nastavak kojem se radujemo.

Foto: Profimedia, Focus Features

Učitati još
Zatvori