U kina je stigao provokativni film u kojem gledamo Wednesday Addams i Bilba Bagginsa
U kina je stigao provokativni film u kojem gledamo Wednesday Addams i Bilba Bagginsa

U kina je stigao provokativni film u kojem gledamo Wednesday Addams i Bilba Bagginsa

Danas u kina stiže provokativni triler s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi – Millerova djevojka. Film prati Ortegu kao 18-godišnju Cairo Sweet. Ona ima ljubav prema pisanju te pripovijeda cijeli film. S druge strane imamo propalog pisca Jonathana Millera koji je sada profesor engleskog u srednjoj školi kojemu je Cairo učenica. Kada jedna domaća zadaća izmakne kontroli, dođe do kompleksnih posljedica za oboje.

Dok se linije zamagljuju i njihovi se životi isprepliću, profesor i njegova štićenica moraju se suočiti sa svojim najmračnijim tajnama, dok se trude sačuvati stvari koje im u životu najviše znače.

Millerova djevojka

Podijelio javnost

Već smo prošle godine imali film koji se bavi velikom razlikom u godinama između para te neprimjerene veze (May December), no Millerova djevojka je sasvim drugačija. Riječ je o trileru u kojem se intenzivna povezanost između učenice i profesora očituje u riječima, ne toliko u djelima. Trailer koji je izašao nije otkrio puno. Izgledao je kao film koji planira kompletno zaraditi na privlačnosti oko Jenne Ortege koja je zbog Wednesday i hororca Scream jedna od trenutno najvećih filmskih zvijezda te koji mnogi poistovjećuju s takvim ‘mračnim’ temama. Millera glumi Martin Freeman. Glumac je poznat po ulozi Bilba Bagginsa u Hobbitu kao i po ulozi Watsona u seriji Sherlock s Benedictom Cumberbatchom, ali i Tima iz britanske verzije The Officea.

Millerova djevojka
Millerova djevojka

Malo je reći da je spoj njih dvoje u filmu čudan. Oni koji su već pogledali film imaju podijeljena mišljenja. Jedni su neki razočarani i smatraju kako je potencijal filma ostao iskorišten. Film nazivaju i nelogičnim. Drugi hvale odličan scenarij i napetost trilera. Od danas možete film pogledati u hrvatskim kinima, a kako biste bili spremni na ono što vas čeka, donosimo trailer u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori