Novi Netflixov romantični triler koji je podijelio javnost jedan je od najgledanijih naslova trenutno
Novi Netflixov romantični triler koji je podijelio javnost jedan je od najgledanijih naslova trenutno

Novi Netflixov romantični triler koji je podijelio javnost jedan je od najgledanijih naslova trenutno

Trileri su neki od najnapetijih i najuzbudljivijih filmova koje možete pogledati. To zna i Netflix čiji trileri uvijek budu u trendingu. Nakon filma Reptile s Justinom Timberlakeom i erotičnim trilerom Fair Play, sada je jedan od najgledanijih Netflixovih naslova romantični triler Locked In. No, javnost je podijeljena kada je riječ o kvaliteti filma.

Locked In

O čemu je riječ?

Katherine (Famke Janssen) je Hollywoodska glumica koja se probudi nepokretna u bolnici s mogućnosti pomicanja jedino očiju. Njezina medicinska sestra Nicky (Anna Friel) odluči istražiti što je dovelo do njezine hospitalizacije. One komuniciraju tako što Nicky čita slova s ploče, a Katherine trepne kada ona pročita točno slovo. Katherine tvrdi kako se dogodilo ubojstvo. Zatim slijede flashbackovi koji otkrivaju više o Katherininom životu.

Ona je nakon smrti prijateljice posvojila njezinu kćer Linu koja nju idolizira. Katherine također ima kronično bolesnog sina Jamiea s kojim se Lina zbliži. Malo kasnije Lina i Jamie se vjenčaju, unatoč Katherininom protivljenju. Ona naime sumnja u Linine namjere jer Jamie je nasljednik velikog bogatstva, a uz to se zbližila s Jamieovim doktorom Robertom. Uskoro se dogodi tragedija u njihovoj obitelji, a postavlja se pitanje tko je prava žrtva?

Locked In

Dobar ili loš?

Što se tiče javnosti, neki film hvale i opravdavaju njegovu veliku gledanost, dok su drugi iznimno razočarani. Moguće da je ovo jedan od onih klasičnih Netflixovih filmova koji na papiru izgledaju dobro, ali izvedba je siromašna. Koliko god premisa zvučala interesantno, dosta kritika upućeno je kako film nema smisla, da je gluma loša i da je Locked In zapravo slab pokušaj modernog kul trilera. S druge strane, ima i onih koji nisu bili toliko strogi u svojim procjenama i film nazivaju dobrim pa čak i napetim trilerom koji drži pažnju do kraja. Bio film dobar ili loš, ne osporava činjenicu da je jedan od najgledanijih naslova na Netflixu trenutno. Na vama ostaje da vidite je li to s razlogom.

Foto: IMDb, Instagram (@netflixuk)

Učitati još
Zatvori