Pad zlatnog američkog dečka: Zašto cijeli svijet sada mrzi Justina Timberlakea?
Pad zlatnog američkog dečka: Zašto cijeli svijet sada mrzi Justina Timberlakea?

Pad zlatnog američkog dečka: Zašto cijeli svijet sada mrzi Justina Timberlakea?

Nekadašnji zlatni američki dečko danas slovi za najomraženiju osobu u Americi. Kratak je ovo opis situacije u kojoj se našao pjevač Justin Timberlake. Glazbena karijera mu proteklih godina stagnira, a svoj fokus usmjerio je k svijetu filma, gdje se i okušao u nekoliko osrednjih glumačkih projekata. No, aktualnu pažnju javnosti privukao je prvenstveno privatnim životom.

Točnije, status najomraženije osobe stekao je prvenstveno zahvaljujući ulomcima iz autobiografske knjige The Woman in Me njegove nekadašnje djevojke Britney Spears u kojima se dotaknula vremena kojeg su proveli zajedno.

Britney Spears i Justin Timberlake

Justin nas je cijelo vrijeme lagao?

Dvadeset godina od njihovog razlaza, koji je svojevremeno slovio za jednu od najvećih medijskih senzacija kada su prekidi slavnih parova u pitanju, doznali smo potresne detalje koji daju naslutiti kako Justin nije bio nevinašce kojim se prikazivao.

Daleko najpotresnije bio je priznanje da je Britney potaknuo na pobačaj jer nije bio spreman na zasnivanje obitelji. Ono je šokiralo svjetsku javnost, koja je jednoglasno stala na stranu pjevačice te u ovom događaju pronašla korijene javnog sloma koji je kulminirao 2007. godine.

Justin Timberlake

Cry us a river!

Justin Timberlake se do sada nije javno oglasio o navedenim tvrdnjama, no bliski izvori otkrili su kako je pjevač s velikom zabrinutošću dočekao otkrića iznesena u memoarima The Woman in Me. Posebice jer bi ona mogla značajno utjecati na njegov pažljivo pripreman glazbeni povratak.

Naime, glasine o povratku na scenu i okupljanju benda koji ga je proslavio krenule su na ovogodišnjoj dodjeli VMA nagrada, kada su onu za najboljeg pop izvođača uručili članovi nekoć popularnog boy banda N’SYNC. Prikladno, grupa je posljednji put zajedno nastupila u javnosti prije deset godina, upravo na dodjeli VMA 2013.

Već tu su krenula šuškanja kako ćemo ih uskoro imati priliku čuti zajedno, jer su prema navodima upućenih zajedno snimili pjesme koje će biti dio soundtracka novog animiranog filma Trolls Band Together, u kojem je istaknuta uloga povjerena upravo najpoznatijem članu benda –  Justinu Timberlakeu.

Justin Timberlake

Hoće li pobjeći od duhova prošlosti?

Pomno kreirane ‘dobre vibracije’ oko Justina trebale su kulminirati i novim samostalnim projektom, odnosno novim hip-hop pjesmama i velikom turnejom koja je trebala biti realizirana naredne godine.

Ali bilo je jasno da je u kreiranje nove slike o Justinu bilo uloženo previše truda pa je tako i viralna snimka njegovog plesa postala predmetom ismijavanja na društvenim mrežama. Kažu da je svaki PR dobar PR, no pjevač je u ovom slučaju potvrdio kako svako pravilo ima iznimku. Brojni medijski stručnjaci su se već oglasili ovom slučaju, no nitko nije siguran kako će se Justin izvući iz ove situacije.

Trenutno prakticira tvrdnju Šutnja je zlato, u nadi da će se prašina slegnuti te preko upućenih (ali neslužbenih) izvora poručuje kako je usmjeren k budućnosti i da nema namjeru kopati po prošlosti i starim ranama.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori