Ako ste voljeli ‘Knives Out’, ovaj film bit će kao stvoren za vas 
Ako ste voljeli ‘Knives Out’, ovaj film bit će kao stvoren za vas 

Ako ste voljeli ‘Knives Out’, ovaj
film bit će kao stvoren za vas 

Film See How They Run svoju će premijeru imati ovog rujna, a već se naveliko priča o njemu. Riječ je o mistery filmu čija je radnja smještena u London 50-ih godina prošlog stoljeća. Mnogi ga već sad uspoređuju sa slavnim romanima Agathe Christie, a glumačka je postava zaista impresivna. U glavnim su ulogama Saoirse Ronan i Sam Rockwell, koji glume detektivski duo. Nedavno je izašao i trailer za film koji izgleda fenomenalno.

Misteriozna ubojstva u poznatoj četvrti

Priča nas vodi u London, gdje inspektor Stoppard (Rockwell) i njegova asistentica Constable Stalker (Ronan) kreću u istragu ubojstava u četvrti West End. Tamo stiže poznati holivudski producent kako bi uspješnu predstavio pretvorio u film. Međutim, ubojstva članova produkcije sada sve stopiraju i na scenu stupa inspektorski dvojac, kao i hrpa ekscentričnih likova londonske scene. U ostalim su se ulogama tako našla velika holivudska imena kao što su Adrien Brody, Ruth Wilson, David Oyelowo te Sian Clifford.

Radnja istražuje naizgled savršeni, glamurozni svijet koji se iznenada urušava. Redatelj je Tom George, kojem je ovo prvi veći projekt. Film mnogi već uspoređuju s uspješnicom Knives Out, čija je tematika slična, ali i s filmovima ekscentričnog Wesa Andersona, budući da je riječ o vizualno dojmljivom ostvarenju.

Impresivna glumačka postava

Što se glavnih glumaca tiče, Saoirse Ronan jedna je od vodećih mladih glumica današnjice. Iza nje su brojna ostvarenja, kao i nekoliko nominacija za prestižnu nagradu Oscar. Najpoznatija je po ulogama u filmovima Lady Bird, Little Women, The Lovely Bones i Brooklyn.

Njen glumački partner Sam Rockwell iza sebe ima dugogodišnju karijeru. Iako je ostvario uloge u brojnim holivudskim filmovima, priznanje za njegov rad došlo je prije nekoliko godina kada je Oscarom nagrađen za sporednu ulogu u hvaljenom filmu Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Nakon toga je uslijedila i uloga u odličnom Jojo Rabbitu, a kako se snašao u ulozi inspektora saznat ćemo 30. rujna, kada bi film See How They Run trebao izaći.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori