Najbolji L’ADRIA proizvodi po izboru redakcije
Najbolji L’ADRIA proizvodi po izboru redakcije

Najbolji L’ADRIA proizvodi
po izboru redakcije

Vjerojatnost da još uvijek niste čuli za domaći brend kozmetike L’ADRIA poprilično je mala. Ovaj prirodni brend s twistom obožavaju domaće influencerice, a prepoznatljiv je, uz vrlo elegantan dizajn, prema izboru atipičnih, ali iznimno djelotvornih sastojaka vezanih uz priobalje Jadranskoga mora.

L’ADRIA na tržište stiže tik poslije izolacije, u samoj žeži korone, no nedostupnost na policama tada je učinio jednim od svojih prednosti. Kompletnim fokusom na društvene mreže, ubrzo su postali kozmetika o kojoj se bruji, ali i naručuje van granica Hrvatske.

U svom asortimanu sada broje desetak proizvoda i nekoliko tipova user-friendly setova, a kako čujemo – ubrzo stižu i vrlo zanimljivi noviteti.

Što isprobati od brenda L’ADRIA?

Kako i sam brend sugerira, birajte proizvode prema tipu svoje kože. L’ADRIA web stranica nudi savjetnik kako njegovati pojedini tip kože (kako je uopće i raspoznati!) te kako u svoju rutinu uklopiti L’ADRIA proizvode za svoj tip kože.

Najisplativiji komadi su svakako L’ADRIA SEAcrets kutije složene prema specifičnim tipovima koža, kao i DUO paketi, koji su uvijek na popustu. No želite li samostalno eksperimentirati s njihovim asortimanom – ovo su neki od naših favorita.

L’ADRIA favoriti Journal redakcije

Instant revitalizing serum

L’ADRIA bestseller je ujedno i jedan od naših favorita. Ovaj hidratantni serum je puno više od klasičnog hijaluronskog seruma, a ono što ga posebno ističe jest to što se ne mora nanositi na vlažnu kožu i što daje intenzivan instant plumping efekt.

To radi zahvaljujući sastojcima koji kožu uče zadržati vlagu u svim slojevima, a među atraktivnijim sastojcima tu su morski kolagen i hijaluronska kiselina. Serum je proziran i bez mirisa, iznimno ugodne vodenaste, ali viskozne teksture koja se brzo upija, bez osjećaja lijepljenja ili masnoće. Iznimno je dobar za miješanje s puderom za dodatnu hidrataciju ili kao primer za makeup.

Eye cream

Ova okoloočna krema je jedna od najzanimljivijih na našem tržištu! Prije svega riječ je o proizvodu koji istovremeno hrani, hidrira i ima anti-aging učinak, a paralelno je fantastična priprema okoloočnog područja za makeup. Također, pomaže ojačati kožnu barijeru i riješiti izgled nabubrenosti podočnjaka.

Eye cream je prekrasne hranjive, skoro balzamične teksture, bijele boje i bez mirisa, koja dubinski nahrani kožu i ne ostavlja mjesta za suhoću ili dehidraciju. No moramo spomenuti i činjenicu koju podržavamo, a to je da se od prvog trena kada je došla u prodaju, od svakog prodanog lončića odvaja 10 kn za borbu protiv ženskih rakova, za udrugu SVE za NJU.

Restorative mist

Noviji L’ADRIA favorit napravio je pravu pomutnju na društvenim mrežama kada je izašao u prodaju. Naime, ovaj inovativni proizvod je u stvari mliječna maglica koja spaja benefite nekoliko skincare proizvoda u jednom. Mist obnavlja kožnu barijeru, hidratizira, umiruje i regenerira, a pritom se može koristiti kao makeup primer, makeup sprej za uklanjanje praškavosti, tonik, serum, dodatna hidratacija, za umirivanje kože nakon sporta ili sunčanja… Opcija je pregršt!

Niti ovaj L’ADRIA proizvod nema mirisa, prozirno je bijele boje i osjetno je hidratantne teksture – ostavlja poput zaštitnog sloja na koži koji daje lijepi sjaj. Nije mastan i ne čepi pore, pa je idealan za sve tipove koža.

Prikladna blagdanska akcija

Tijekom blagdana L’ADRIA je priredila mali adventski kalendar koji svaki tjedan nagrađuje aktivne kupce. Naime, svaki ponedjeljak u prosincu otvarala se mogućnost dobivanja gratis artikla uz kupnju iznad 600 kn. Dosad su se poklanjali L’ADRIA kozmetička torbica i Instant revitalizing serum, a od ponedjeljka 19.12. gratis je Hydrating cleanser.

Također, bitno je znati kako već kupnjom dva proizvoda osiguravate i besplatnu dostavu, a tijekom cijelog prosinca aktivan je i kod BLAGDANI25 za 25% popusta na cjelokupni asortiman, pa i na već snižene artikle. Ovo je idealno vrijeme za uloviti L’ADRIA proizvode po atraktivnim cijenama, a pritom i pripremiti poklone za vaše bližnje.

Iskoristite L’ADRIA akciju ekskluzivno na njihovom webshopu.

Foto: L’ADRIA, Instagram

Učitati još
Zatvori