Lady Gaga i Brad Pitt glumit će u novom akcijskom trileru uz niz drugih zvijezda

Lady Gaga i Brad Pitt glumit će u novom akcijskom trileru uz niz drugih zvijezda

Brad Pitt odabrao je svoj prvi filmski projekt nakon što je ove godine osvojio svog prvog Oscara u karijeri za film ‘Once Upon a Time in Hollywood.’ Stranim medijima odjeknule su vijesti da će Pitt glumiti u novom akcijskom trileru ‘Bullet Train’ koji će režirati David Leitch, redatelj filmova o Johnu Wicku. Kad tomu nadodate vijest da se Lady Gaga pridružila projektu, nakon što joj je ‘A Star is Born’ donio Oscara, hype je očekivan!

Film ‘Bullet Train’ temeljit će se na japanskom romanu ‘Maria Beetle’ autora Kotaro Isake. Radnja prikazuje pet ubojica koji se nađu u istom brzom vlaku iz Tokyja za Morioku i njihove međusobne konflikte. Trenutno nije izašao ni engleski prijevod knjige, ali zasigurno ćemo ga pročitati.

Nije poznato hoće li Gaga glumiti jednu od ubojica, ali šuška se da bi njezina uloga ipak trebala biti od manjeg značaja. To uopće ne umanjuje zvjezdanu ekipu filma koju, osim Gage i Pitta, čine Aaron Taylor Johnson, Michael Shannon, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Joey King i ostali. Michael Shannon dvostruki je oskarovac kojeg ne treba ni predstavljati, dok jedva čekamo vidjeti Zazie Beetz (‘Joker’) i Aarona Taylora Johnsona (‘Nocturnal Animals’) u novim ulogama.

Jedva čekamo prvi trailer za film ‘Bullet Train’ i druge informacije koje ćemo vam donijeti!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori