Sve što znamo drugoj sezoni serije Squid Game koja ruši rekorde
Sve što znamo drugoj sezoni serije Squid Game koja ruši rekorde

Sve što znamo drugoj sezoni serije
Squid Game koja ruši rekorde

“Bilo je potrebno 12 godina da prva sezona serije Squid Game zaživi. Ali bilo je potrebno samo 12 dana da postane najpopularnija Netflixova serija svih vremena“, kazao je Hwan Dong-Hyuk, autor megapopularne serije čija se druga sezona nestrpljivo isčekuje.

Spomenute riječi napisao je u službenoj izjavi objavljenoj na Netflixovim društvenim mrežama, u kojoj potvrđuje kako će omiljena serija dobiti svoj nastavak.

squid game
squid game

Povratak na male ekrane

Od ove objave proteklo je šest mjeseci, a obožavatelji se s pravom pitaju kada bi nastavak mogao ugledati svjetlo malih ekrana. Prema trenutno dostupnim informacijama, druga sezona serije Squid Game trebala bi stići krajem 2023. godine.

Predstavit će nam niz novih likova, no označit će i povratak glavnog protagonista Seong Gi-huna, odnosno Playera 456.

squid game

Netflixov novi projekt

No, u međuvremenu ćemo imati priliku vidjeti reality show inspiriran upravo ovom serijom. Nazvan Squid Game – The Challenge, ovaj show najavljen je kao projekt s najvećom glumačkom postavom u povijesti reality TV-a.

Naime, čak 456 stvarnih igrača ući će u igru u potrazi za novčanom nagradom od 4,56 milijuna dolara. Najavni video novog showa dostupan je u nastavku:

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori