Diljem svijeta traže se natjecatelji za reality show po uzoru na popularnu Netflixovu seriju
Diljem svijeta traže se natjecatelji za reality show po uzoru na popularnu Netflixovu seriju

Diljem svijeta traže se natjecatelji za reality show po uzoru na popularnu Netflixovu seriju

Jedna od najpopularnijih serija na Netflixu svakako je južnokorejski Squid Game, koji uskoro dobiva drugu sezonu. Ta je informacija napokon dobila i službenu potvrdu prije nekoliko dana, a sada je Netflix otišao stepenicu više. Već se krenulo s pronalaženjem kandidata za reality show koji je zamišljen kao Squid Game u stvarnom životu. Naime, kandidati će sudjelovati u brojnim igrama po uzoru na popularnu seriju. Naravno, najgore što se u ovoj verziji može dogoditi je da ostanu bez novčane nagrade.

Natjecanje vjerno popularnoj seriji

Čak 456 osoba koje se trenutno traže diljem svijeta sudjelovat će u ovom televizijskom spektaklu. Glavna nagrada je novčana, u iznosu od čak četiri i pol milijuna dolara. Squid Game – The Challenge naziv je ove serije koja će se na popularnoj streaming platformi prikazivati u deset nastavaka. Autori serije ističu kako se radi o najvećoj reality postavi,ali i nagradi svih vremena.

Kako natjecatelji budu prolazili kroz različite izazove, tako će ih se testirati na mnogim poljima. Oni koji ne budu pokazali dovoljno dobru strategiju i mogućnost suradnje veoma će brzo biti eliminirani, ističu autori.

Kriteriji za natjecatelje

Prvi uvjet za prijavu je da natjecatelji imaju minimalno 21 godinu, bez obzira iz koje zemlje dolaze. Također trebaju znati engleski jezik te biti slobodni za snimanje koje je predviđeno za iduću godinu, a trajati će četiri tjedna. Inače, broj 456 nije odabran slučajno. Isti broj natjecatelja nalazi se i u seriji, a pretpostavlja se kako će i igre u kojima sudjeluju biti stvarane po uzoru na poznate dječje igre, baš kao u radnji serije.

Još uvijek nije poznato kada će se novi reality show moći pogledati na Netflixu, ali je sigurno kako će privući velik broj gledatelja. Ako je suditi prema uspjehu serije Squid Game, lako je moguće da će i rušiti neke rekorde gledanosti.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori