Napokon nam stiže četvrti nastavak jedne od najpoznatijih animiranih franšiza
Napokon nam stiže četvrti nastavak jedne od najpoznatijih animiranih franšiza

Napokon nam stiže četvrti nastavak jedne od
najpoznatijih animiranih franšiza

Gru i njegovi Minioni se vraćaju! Ove godine nam stiže četvrti nastavak popularne animirane franšize Despicable Me! Prošlo je čak sedam godina od zadnjeg filma, a za vikend smo dobili i trailer četvrtog dijela koji nam otkriva što možemo očekivati.

Despicable Me

Despicable Me 4

Despicable Me 4 označit će povratak poznatih likova. Gru i njegova obitelj, supruga Lucy, posvojena kći Margo i, naravno, skupina Minionsa. No, pridružit će im se Gru Jr. – novi dodatak obitelji s kojim se izgleda, Gru baš i ne slaže kao s Margo. Prava avantura čeka ih kada se moraju boriti protiv nekih novih zlikovaca. Riječ je o Maximu Le Malu koji ganja osvetu protiv Grua, ali i Valentini. Steve Carell i Kristen Wiig vraćaju se svojim ulogama Gru i Lucy, kao i Miranda Cosgrove koja daje glas Margo. Nova pojačanja su Will Ferrell i Sofia Vergara (koju sad gledamo u krimi seriji Griselda) koji glas posuđuju zlikovcima.

Despicable Me

Zanimljivo je da scenarij četvrtog dijela potpisuje Mike White, čovjek iza hit serije The White Lotus. Kako će Despicable Me 4 biti drugačiji od ostatka franšize, saznat ćemo ovo ljeto, točnije 3. srpnja nam stiže u kina. Do tad, donosimo trailer u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori