Domaća hit serija Crno-bijeli svijet stiže na Netflix
Domaća hit serija Crno-bijeli svijet stiže na Netflix

Domaća hit serija Crno-bijeli
svijet stiže na Netflix

Popularna hrvatska dramska serija Crno-bijeli svijet stiže na Netflix! Sjajna je to vijest za sve obožavatelje naslova nazvanog prema istoimenome hitu grupe Prljavo kazalište. Režiju i scenarij potpisuje Goran Kulenović, ujedno i kreator hit serije Bitange i princeze. 

Ova obiteljska dramska serija s elementima humora u suštini je obiteljska storija s mirisom 80-ih. Prati priču dviju zagrebačkih obitelji, no ujedno svjedoči i o društvenim zbivanja u tadašnjoj Jugoslaviji.

Crno-bijeli svijet
Crno-bijeli svijet

Serija Crno-bijeli svijet izvorno je prikazivana na HTV-u od 2015. do 2021. godine, a ukupno su dostupne njezine četiri sezone. Na popularnom streaming servisu bit će dostupne od 28. veljače. 

Popularnosti serije uvelike je pridonio i prikaz brojnih poznatih osoba iz zagrebačkog javnog života, uključujući i glazbenike iz vremena novog vala. Istaknute uloge u seriji crno-bijeli svijet ostvarili su Filip Riđički, Slavko Sobin, Jelena Miholjević i Karlo Maloča.

Crno-bijeli svijet
Crno-bijeli svijet

Serija je stekla niz pozitivnih komentara, a o sjajnoj recepciji među gledateljima svjedoči i ocjena od 8,6 koja je iskazana na stranici IMDb. Sjajna je vijest što se povećava broj dostupnih sadržaja na hrvatskom jeziku. Netflix je u kratkom vremenu dodao nekoliko hrvatskih filmova, lista vas čeka ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori