Chuck Bass se vratio! Pogledajte kako je Ed Westwick počastio sve fanove Tračerice
Chuck Bass se vratio! Pogledajte kako je Ed Westwick počastio sve fanove Tračerice

Chuck Bass se vratio! Pogledajte kako je Ed Westwick počastio sve fanove Tračerice

I’m Chuck Bass.

Sve milenijalke i dalje emotivno reagiraju na ovu rečenicu, a sada smo je čule – ponovno. Chuck Bass se vratio na Manhattan, u svoj omiljeni hotel New York Palace i možemo vizualizirati kako bi njegov lik izgledao u 2024. godini (Gossip girl reunion, anyone?).

Ed Westwick rekreirao je svoj omiljeni catchphrase iz serije i na trenutak nas vratio u bezbrižnu mladost, kada nam je jedino bilo bitno da ne padnemo ispit i u real timeu dočekamo novu Gossip Girl epizodu.

Kako su neplanski razvijeni likovi Chuck i Blair

Svatko tko je čitao originalnu Gossip Girl knjigu (po kojoj je i rađena serija) zna da su u centru pažnje bili isključivo Serena i Nate, dok su Chuck i Blair bili potpuno sporedni likovi. Međutim, u seriji su glumci nadmašili sva očekivanja i gledatelji su se jako vezali za njihovu ljubavnu priču te je scenarij modificiran tako da oni postanu glavni likovi (i u određenim momentima zjasene sve ostale).

Kemija između glumaca koje tumače Leighton Meester i Ed Westwick rasla je iz epizode u epizodu i sa slobodom (iz ove perspektive) možemo reći – they stole the show.

Ed Westwick je od nedavno off the market

Šarmantni glumac koji tumači lik Chucka je lomitelj srca i u stvarnom životu, a izlazio je s raznim ženama iz svijeta glume, glazbe i showbizza.

Prije manje od mjesec dana zaručio je svoju dugogodišnju djevojku Amy Jackson s kojom je posljednjih par godina obilazio svijet i renovirao budući (zajednički) dom. Amy je glumica i aktivistica, a misija joj je da da svoj doprinos i učini sve što je u njenoj moći da životinje širom svijeta budu potpuno zaštićene. We like this one, Ed.

Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram (@edwestwick)

Učitati još
Zatvori