Hoće li najnoviji trend zamijeniti klasičnu frizuru s kopčom ovog ljeta?
Hoće li najnoviji trend zamijeniti klasičnu frizuru s kopčom ovog ljeta?

Hoće li najnoviji trend zamijeniti klasičnu
frizuru s kopčom ovog ljeta?

Posljednjih nekoliko godina, sinonim za ultimativnu svakodnevnu effortless frizuru upravo je ona koja podrazumijeva korištenje claw clip kopče na milijun i jedan način. Samoprozvane clean girl djevojke su ovu frizuru uzele pod svoje, a vremenom smo gotovo svi prikupili malu kolekciju ovih špangi. Međutim, pojedine TikTokerice smatraju da se ovoj voljenoj frizuri uskoro bliži kraj, i da je mijenjamo za nešto sofisticiraniji izgled. French side comb je najnovija opsesija beauty zajednice, a mi se pitamo hoće li zamijeniti klasičnu claw clip frizuru ovog ljeta?

The claw clip vs. the french side comb

Što se tiče samog efekta koji daju ova dva ukrasa za kosu, claw clip i french side comb razlikuju se po mnogo čemu. Dok nam je kopča za kosu najbolji saveznik u neuredno skupljenoj kosi ili uglađenoj punđi, french side comb daje nešto sofisticiraniji izgled.

Kako djevojke koje zagovaraju ovaj trend objašnjavaju, the french side comb nastoji imitirati izgled kose kada je sklonimo s lica sunčanim naočalama. Međutim, kako nismo uvijek u mogućnosti držati sunčane naočale na glavi, ili ako jednostavno želimo izbjeći zamršenu kosu, ovaj tip ukrasa za kosu je the next best thing. 

Kako ih koristimo?

Pretpostavljamo da ste se u prošlosti već susreli s ovim tipom ukrasa za kosu, a onda i da ste vjerojatno dobili dojam da ih je nemoguće staviti tako da čvrsto drže kosu. Međutim, uvjeravamo vas da je razlog tome upravo to što najvjerojatnije niste znali kako ih pravilno koristiti. U nastavku donosimo način kako da pravilno koristite french side comb, a rezultat je zasigurno uredna, stylish frizura koja će vam čvrsto držati kosu tijekom cijelog dana.

@ashley.paiige

best $9 i ever spent 🫶🏼 french side comb is the best way to push your hair back with volume! #foryou #hairtutorial #sunglasses #french #sidecomb #hairhack #hairstyle #cleangirlaesthetic #90shair #80shair #90saesthetic

♬ original sound - ashley paige
@halli.smith

How to wear a french clip if you have fine hair tutorial

♬ original sound - Halli Smith

*Sadržaj je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@keziacook, @fredrika_ekerot)

Učitati još
Zatvori