Romantika na visećem mostu: Ed Westwick se zaručio na najoriginalnijem mjestu
Romantika na visećem mostu: Ed Westwick se zaručio na najoriginalnijem mjestu

Romantika na visećem mostu: Ed Westwick se
zaručio na najoriginalnijem mjestu

Spotted: Chuck Bass kleknuo na jedno koljeno.

Glumac Ed Westwick, poznat po karizmatičnoj ulozi Chucka Bassa iz popularne serije Tračerica zaručio je svoju djevojku Amy Jackson. I ne, nije je zaprosio na Upper East Sideu u New Yorku, već je sudbonosno pitanje postavio tijekom zajedničkog skijaškog putovanja u Švicarskoj. Ed je kleknuo na slikovitom švicarskom visećem planinskom mostu, Peak Walku uz Tissot uz oduševljenje brojnih turista koji su svjedočili zarukama.

“DA”, napisala je Amy na Instagramu uz fotografije romantičnog trenutka, a Ed je na svojem Instagramu napomenuo da je “dobio jackpot”.

Zaruke nakon trogodišnje veze

Par je zajedno više od dvije godine, a Ed je jednom prilikom otkrio i kako su se upoznali. “Pozvani smo zasebno na dan utrke s Aston Martinom na trkaćoj stazi Silverstone 2021.Bio sam tamo s prijateljicom koja ju je poznavala. Vidio sam je i pomislio, prići ću joj! Malo smo popričali i pitao sam je želi li se naći sa mnom na kavi. Proveli smo prekrasan dan zajedno i osvojila me. Od prvog dana mi srce ubrzano radi!”, rekao je Ed jednom prilikom.

Chuck Bass

Za one koji nisu gledali seriju, Chuck je primjer negativca na površini koji kroz seriju dokazuje sasvim drugi, topliji karakter. Njegove sarkastične upadice, često oholo odgovaranje i britki dijalog učinile su ga mnogima najdražim likom iz serije ‘Gossip Girl.’ Tu je, naravno, neizostavna činjenica da Chuck uvijek izgleda sređeno od glave do pete.

Foto: Instagram (@iamamyjackson)

Učitati još
Zatvori