Svi gledaju novi Netflixov božićni film Family Switch, ali nisu svi oduševljeni
Svi gledaju novi Netflixov božićni film Family Switch, ali nisu svi oduševljeni

Svi gledaju novi Netflixov božićni film Family Switch, ali nisu svi oduševljeni

Službeno smo ušli u božićni mood, a s njim nam dolaze i novi božićni filmovi koje jedva čekamo pogledati. Jedan od njih stigao je na Netflix. Film nam izgleda kao božićna verzija klasika Freaky Friday s Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis. Riječ je o filmu Family Switch u kojem jedna obitelj, naravno, zamijeni tijela. Stigao je 30. studenog, a već je na prvom mjestu trendinga u Hrvatskoj.

božićni film na netflixu

Slatki film za cijelu obitelj

Obitelj Walker čine mama Jess (Jennifer Garner), tata Bill (Ed Helms), 16-godišnja kćer CC (Emma Myers), 14-godišnji sin Wyatt (Brady Noon) i dvogodišnja beba Miles. Nakon misterioznog događaja koji se dogodi u Gradskom Planetariumu, nuklearne čestice se razdvoje i pomiješaju i dođe do full-body swapa. Jess i CC zamijene tijela, kao i Bill i Wyatt. Dvogodišnji Miles čak se zamijeni s njihovim psom.

Nastane pravi kaos, a kako bi se vratili u normalno stanje, morat će naučiti kako suosjećati jedno s drugim. Postoji li bolji način za to od doslovnog osjećaja kako je to biti netko drugi. Dok djeca CC i Wyatt pokušavaju navigirati odrasli život i velike odgovornosti, Jess i Bill moraju živjeti kroz razne turbulencije koje dolaze s adolescencijom. Treninzi nogometa, prijave za fakultete, bullying i partijanje.

božićni film na netflixu

Film ne donosi ništa novo, no ima božićnu poruku

Božićnu obiteljsku komediju predvodi Jennifer Garner kojoj body swap nije stran s obzirom na njezin poznati film 13 going on 30 gdje se njezina tinejdžerska verzija zamijeni s njezinom 30-godišnjom verzijom. Osim nje, tu je i Ed Helms poznat po seriji The Office i trilogiji Mamurluk. Pojavljuje se i legendarna glumica Rita Moreno (originalna Priča sa zapadne strane).

Family Switch je slatki feel-good film kakav i očekujete od obiteljskog božićnog filma, no javnost je podijeljena. Dok jedni hvale Garner i Helmsa i njihovu glumu, drugi su razočarani te tvrde kako je film dosadan. Premisa zamijene tijela, koja je već napravljena nekoliko puta, ovog puta nije donijela ništa novo. Filmu već zamjeraju to što nije posebno smiješan koliko misli da je. Međutim, ima poruku koja se jasno očitava. Sa zamjenom tijela, svaki član obitelji počinje više cijeniti jedno drugoga te shvate kako je osoba s kojom su se zamijenili, puno bolja osoba nego što su mislili.

Family Switch je prvi božićni film kojeg Netflix najavljuje ove godine, a na linku možete pogledati kakve sve gledamo.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori