Novi božićni filmovi koje gledamo na Netflixu
Novi božićni filmovi koje gledamo na Netflixu

Novi božićni filmovi koje
gledamo na Netflixu

Što se dogodi kad gorljivi obožavatelj Božića susretne Grincha? Upravo nam to otkriva film I Believe in Santa, još jedan u nizu ovogodišnjih Netflixovih božićnih naslova.

Premisa je sljedeća: Nakon pet sretnih mjeseci veze s Tomom, Lisa je užasnuta kad sazna da je on opsjednut blagdanom koji prezire. Je li vrijeme da Božiću da još jednu priliku? Odgovor na ovo pitanje saznat ćemo 14. prosinca kada film dolazi na Netflix.

I hate Christmas

A već narednog tjedna, točnije u srijedu 7. prosinca, dobit ćemo priliku uživati u novoj romantičnoj božićnoj komediji. Talijanski film I hate Christmas otkriva nam hoće li gorljiva hejterica Božića u samo 24 sata pronaći pratioca na obiteljsku blagdansku večeru.

Božićna/i serija(l)

Među novim božićnim naslovima koji nas očekuju u prosincu su limitirana serija A Storm for Christmas, koja donosi priču putnika koji su zbog snježne mećave primorani blagdane provesti u zrakoplovnoj luci te satirična komedija situacije Who Killed Santa?. Ovi naslovi na Netflix stižu 15. i 16. prosinca.

PS: U nastavku vas očekuju i božićni naslovi u kojima možete uživati već danas!

Falling for Christmas

Prvi ovogodišnji Netflixov božićni naslov je romantična komedija  Falling for Christmas u kojoj je glavnu ulogu ostvarila Lindsay Lohan. Veliki je to povratak nekadašnje dječje zvijezde na male ekrane.

Premisa filma je sljedeća: Tek zaručena, razmažena nasljednica hotela doživi nesreću na skijanju. Pritom izgubi pamćenje te se nađe pod skrbi zgodnog vlasnika vikendice i njegove prerano sazrele kćeri u danima koji prethode Božiću. Uz Lindsey, zapažene uloge u ovom božićnom filmu su ostvarili Chord Overstreet i Jack Wagner, domaćoj publici poznat po svojim nastupima u hit serijama devedesetih – Santa Barbara i Melrose Place.

Za ovu priliku Lindsey je snimila i prigodnu božićnu pjesmu. Riječ je o obradi klasika Jingle Bell Rock, a poslušati ju možete u nastavku:

Christmas With You

Još jedan božićni Netflixov film nam na male ekrane vraća dobro poznato glumačko lice. Riječ je o obiteljskoj komediji Christmas With You u kojoj je glavna muška uloga povjerena Freddieju Prinzeu Jr. U glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se Aime Garcia, domaćoj publici poznata po svojoj epizodnoj ulozi u  seriji Lucifer.

U ovom božićnom naslovu ona glumi  pop zvijezdu koja se zasitila karijere te bježi u mali grad kako bi pronašla toliko željeni odmor. No, ondje će pronaći mnogo više – inspiraciju, ljubav i čar Božića.

The Noel Diary

Film The Noel Diary prati život pisca bestselera Jakea Turnera koji se vraća kući na Božić kako bi imanje svoje majke pripremio za prodaju. Ondje otkriva majčin dnevnik koji bi mogao sadržavati tajne njegove vlastite prošlosti, ali i prošlosti intrigantne mlade žene Rachel. Zajedno kreću na putovanje kako bi se suočili sa svojom prošlošću i otkrili budućnost koja je potpuno neočekivana. U glavnim ulogama se pojavljuju Justin Hartley, Treat Williams i Barrett Doss.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori