Na Netflix je stigao prvi ovogodišnji božićni film – i sve je što ste očekivali
Na Netflix je stigao prvi ovogodišnji božićni film – i sve je što ste očekivali

Na Netflix je stigao prvi ovogodišnji božićni film – i sve je što ste očekivali

Na Netflix je stigao prvi u nizu novih božićnih filmova, koji je odmah po premijeri, sasvim očekivao, zasjeo na prvo mjesto najgledanijih naslova. Riječ je o romantičnoj božićnoj komediji Best. Christmas. Ever u kojoj su glavne uloge povjerene Heather Graham i Jasonu Biggsu, a svakako ne zanimljiv i podataka kako nam ovaj nasslov na male ekrane vraća pjevačicu Brandy.

božićni filmovi na netflixu

Premisa je sljedeća, svakog Božića Jackie šalje hvalisavi newsletter svojim starim prijateljima. Jedna od njih je i Charlotte koja ju ne može podnijeti. No, kada jednog dana sudbina dovede Charlotte i njezinog muža Roba na Jackien kućni prag Charlotte zgrabi priliku da dokaže da “savršeni” život njezine stare prijateljice ne može biti tako savršen. Ali u svom pretjeranom pokušaju da razotkrije Jackie, Charlotte zamalo upropasti Božić za obje obitelji i mora se udružiti sa svojim starim prijateljem kako bi vratila duh Božića.

Sasvim je jasno kako kritike filmu Best. Christmas. Ever! nisu previše naklonjene, no kad su filmovi božićne tematike u pitanju, kvaliteti smo skloni pogledati kroz prste.

Best Christmas Ever

Film Best. Christmas. Ever prvi je u nizu novih naslova, a što nas još u narednim danima čeka na Netflixu, doznajte u nastavku. Naslovi su to koji variraju od romantičnih komedija do animiranih filmova za djecu, ali jedno je sigurno – imaju duh Božića.

The Bad Guys: A Very Bad Holiday

The Bad Guys: A Very Bad Holiday animirani je kratki film temeljen na istoimenom dugometražnom. U ovoj novoj avanturi koja se odvija prije događaja u dugometražnom filmu, nema ničeg što negativci vole više od božićnog jutra, jer dok svi kod kuće otvaraju darove, savršeno je vrijeme za izvođenje njihove gradske blagdanske pljačke. Ali kada je Božić neočekivano otkazan, Zločesti dečki moraju učiniti nezamislivo: ponovno pokrenuti blagdanski duh grada dajući umjesto da uzimaju. Ovo je odličan božićni film kojeg možete pogledati s djecom. Datum izlaska je 30. studeni.

božićni filmovi na netflixu

Family Switch

O božićnom filmu Family Switch već se priča, a na Netflix stiže 30. studenog. Riječ je obitelji koja zamijeni tijela, kao i u popularnom filmu Freaky Friday. Otac zamijeni tijelo sa sinom, majka s kćeri, a novorođenče s psom. U filmu glume Jennifer Garner i Ed Helms te legendarna glumica Rita Moreno. Više detalja pročitajte ovdje.

božićni film na netflixu

Christmas as Usual

Christmas as Usual norveški je film koji izlazi 6. prosinca. Thea se vraća u svoj rodni grad kako bi proslavila klasični norveški Božić sa svojom obitelji. Međutim, ovaj put sa sobom je povela svog dečka Jashana koji je Indijac. Ono što je trebao biti obični Božić, pretvara se u burno, ali i dirljivo blagdansko razdoblje koje će svačije predrasude i tradicije staviti na kušnju.

božićni filmovi na netflixu

The Claus Family 3

The Claus Family belgijska je trilogija. Prvi film je izašao 2020., a prati Djeda Božićnjaka. U trećem dijelu dostava poklona pretvori se u pravu katastrofu za Djeda Božićnjaka, a njegovi unuci Jules i Noor dolaze u pomoć spasiti Božić.

božićni filmovi na netflixu

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori