Anne Hathaway i Anna Wintour pojavile su se u mjuziklu i našalile na račun filma Vrag nosi Pradu
Anne Hathaway i Anna Wintour pojavile su se u mjuziklu i našalile na račun filma Vrag nosi Pradu

Anne Hathaway i Anna Wintour pojavile su se u mjuziklu i našalile na račun filma Vrag nosi Pradu

Svi se sjećamo hit filma Vrag nosi Pradu. Kultni film u kojem Anne Hathaway glumi asistenticu modnoj urednici Mirandi Priestley koju glumi Meryl Streep. Njezin lik zahtjevne urednice navodno je baziran na Anni Wintour, glavnoj urednici Voguea. U privatnom životu, Hathaway i Wintour su bliske i često surađuju. Sada su se i pojavile skupa u mjuziklu i usput se našalile na račun kultnog filma.

Anne Hathaway i Anna Wintour

Dašak Vraga nosi Pradu na Broadwayu

Publika američkog mjuzikla Gutenberg na Broadwayu dobila je pravi ‘Vrag nosi Pradu trenutak’ kada su na kraju predstave na pozornicu izašle Anne Hathaway i Anna Wintour. U predstavi glume Josh Gad i Andrew Rennells koji glume Buda i Douga. Oni naprave mjuzikl o Johannesu Gutenbergu kojeg pokušavaju pitchati producentima na Broadwayu. Međutim, Bud i Dough nemaju glumce niti orkestar, stoga sve uloge glume sami, tako da svaki put kada promijene ulogu, stave kapu s imenom lika. Uz to, njihovo znanje o Gutenbergu bazirano je na kratkom Google searchu, tako da zapravo sve izmišljaju. Mjuzikl je komedija u kojoj se na kraju svake predstave pojavi neki celebrity koji Budu i Dougu uruči Broadway ugovor. Ovog puta to su bile Hathaway i Wintour i postale viralne.

Kada su izašle na pozornicu, publika ih je pozdravila gromoglasnim pljeskom. Wintour kaže kako je ona slavna Broadway producentica, a da je Hathaway njezina asistentica, aludirajući na Vrag nosi Pradu. Još uvijek?, odgovori Hathaway na što je publika umrla od smijeha. Zatim je Wintour rekla da u svojim rukama drži Broadway ugovor i uslijedio je veliki aplauz i zagrljaji s Budom i Dougom.

Hathaway i Wintour su obje došle u all black outfitima, upotpunjenim, naravno, žutim kapama na kojima je pisalo ‘producent’ karakterističnim za mjuzikl Gutenberg. Iako je njihovo pojavljivanje naklon filmu u kojem je modna urednica, bazirana na Wintour zapravo tiranin, između Hathaway i Wintour ima samo ljubavi.

Foto: Profimedia, Instagram (@gutenbergway)

Učitati još
Zatvori