U kina je stigao horor u kojem ćemo gledati Angusa Clouda u njegovoj zadnjoj ulozi
U kina je stigao horor u kojem ćemo gledati Angusa Clouda u njegovoj zadnjoj ulozi

U kina je stigao horor u kojem ćemo gledati Angusa Clouda u njegovoj zadnjoj ulozi

Od redatelja novih verzija horora Vrisak, stigao nam je još jedan obećavajući horor u kojem ćemo gledati Angusa Clouda u njegovoj zadnjoj filmskoj ulozi. Podsjetimo, glumac poznat po ulozi u seriji Euphoria, preminuo je prošlo ljeto u dobi od samo 25 godina. Sada je u kina stigao horor Abigail u kojem Cloud ima jednu od većih uloga.

Abigail

Djeca mogu biti prava čudovišta

Nakon što skupina potencijalnih kriminalaca otme 12-godišnju Abigail, kćer balerinu moćne osobe iz podzemlja, sve što moraju učiniti kako bi prikupili otkupninu od 50 milijuna dolara jest paziti na djevojčicu preko noći. U izoliranoj vili, otmičari počinju nestajati, jedan po jedan, i otkrivaju, na svoj sve veći užas, da nisu unutra zaključani s običnom djevojčicom. Djeca mogu biti prava čudovišta, stoji u najavi filma. Abigail je zapravo vampir, a iz trailera se čini da možemo očekivati napeti horor.

Cloud u svojoj zadnjoj ulozi glumi jednog od otmičara, a pridružili su mu se i neka poznata imena. Ostale otmičare glume Melissa Barrera (Vrisak), Dan Steves, Giancarlo Esposito, Kevin Durand i Kathryn Newton. Režiju potpisuju Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett.

Abigail

Dark Universe kao novi svemir horora?

Baš kao što smo upoznati s Marvelovim i DC filmskim svemirom, tako nam možda dolazi jedan novi – Dark Universe. U taj filmski svemir spadaju klasične horor priče, a Abigail je jedna od njih. Riječ je o modernoj adaptaciji djela Dracula’s Daughter iz 1936. godine, a Dark Universe kao svemir u kojem se razne horor priče isprepliću (baš kao i u Marvelu), nije novi pokušaj. Produkcijska kuća Universal Pictures još je 30-ih godina prošlog stoljeća izbacivala filmske adaptacije klasičnih horor priča prilagođenih bizarnom zajedničkom svemiru. No, to nije zaživjelo da bi Universal ponovno pokušao desetljećima kasnije s filmom Mumija koja je bila popriličan flop. Imali su cijeli popis toga što žele svrstati u Dark Universe, no neuspjeh Mumije ih je unazadila.

Abigail bi mogla vratiti svemir horora iako to do sada još nije potvrđeno. Horor možete od danas pogledati u CineStaru, a do tad vam donosimo trailer u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori