Ne prestaje se pričati o Super Bowl reklami koju su snimili Ben Affleck, Matt Damon, J.Lo i Tom Brady
Ne prestaje se pričati o Super Bowl reklami koju su snimili Ben Affleck, Matt Damon, J.Lo i Tom Brady

Ne prestaje se pričati o Super Bowl reklami koju su snimili Ben Affleck, Matt Damon, J.Lo i Tom Brady

Iako je Super Bowl već prošao, ne prestaju stizati komentari na viralne reklame koje su se pojavile tijekom poluvremena. Od Uber Eatsa do Beyonceine reklame s Verizonom u kojoj je najavila novi album, o reklamama se ove godine itekako priča. Jedna je od njih i ona za Dunkin’ Donuts koja je, naravno okupila svjetske zvijezde. Ben Affleck, Jennifer Lopez, Matt Damon i Tom Brady pojavljuju se u viralnoj reklami u kojoj Ben s Mattom i Tomom oformi boyband kako bi impresionirao svoju suprugu. Dunkin’ je sada objavio i behind the scenes snimke koje su urnebesne.

The DunKings

U reklami vidimo J.Lo kako radi u studiju kada se pojave Ben, Matt i Tom koji su oformili boyband The DunKings, unatoč savjetima repera Jacka Harlowa da odustane od te ideje. Reklama je napravljena za novu ledenu kavu Dunkin’ Donutsa. Novo piće napravljeno je u čast Afflecku i njegovoj go-to Dunkin’ narudžbi – ledena kava s vrhnjem i notama vanilije, prelivena slatkom hladnom pjenom i prahom cimet šećera. Trojica DunKingsa u reklami nose urnebesne matchy trenirke s logom Dunkin’ Donutsa.

U reklami The DunKings dolaze u Jenniferin studio. Vidno iznervirana, J.Lo ih otjera, ali kaže: Tom? Ti možeš ostati. Reklama završava s Benom i Mattom koji šetaju vani, a Matt kaže: Sjećaš se kada sam rekao da bi napravio sve za tebe? Ovo je sve. Ben odgovori: Smiri se, nazvat će piće po nama.

Behind the scenes

Dunkin’ je objavio i behind the scenes snimke u kojima Ben, Matt i Tom igraju američki nogomet. Tom Brady, jedan od najboljih igrača američkog nogometa se urnebesno pretvara da ne zna bacati loptu. Affleckova ljubav prema Dunkin’ Donutsima se nastavlja. Podsjetimo, 2020. godine viralnima su postale fotografije umornog Afflecka koji jedva nosi karton s Dunkin’ krafnama i kavama. Brend je to odlično iskoristio angažiravši Afflecka da snimi nekoliko reklama za njih.

Foto: Instagram (@dunkin)

Učitati još
Zatvori