Stigla je treća sezona serije ‘Pennyworth’ koja otkriva život Batmanovog batlera
Stigla je treća sezona serije ‘Pennyworth’ koja otkriva život Batmanovog batlera

Stigla je treća sezona serije ‘Pennyworth’ koja otkriva život Batmanovog batlera

Serija Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler, kao što joj naziv sugerira prati život Alfreda Pennywortha, bivšeg vojnika Britanske specijalne zračne službe koji će postati vjeran suputnik jednog od najvećih superheroja – Batmana.

Život nekadašnjeg vojnika Britanske specijalne zračne službe, koji je po završetku službe otvorio vlastitu tvrtku za osiguranje u Londonu, drastično se promijenio nakon što je susreo mladog milijardera Thomasa Waynea.

Koji su sve noviteti treće sezone?

Obožavatelji serije su možda primijetili njezino novo produženo ime, a razlog tome je što je serija izvorno bila prikazivana na kabelskoj televiziji EPIX, dok je novu sezona namijenjena za prikazivanje na HBO Max. Serija zasad nije dostupna na domaćem tržištu.

Osim novog imena, treća sezona donosi i novo vrijeme radnje. Počinje nakon petogodišnjeg vremenskog skoka i završetka građanskog rata, netom prije nego je kulturna revolucija promijenila svijet na bolje ili gore, uvodeći novo doba superheroja i superzlikovaca.

pennyworth

U glavnoj ulozi ponovno ćemo imati priliku vidjeti mladog britanskog glumca Jacka Bannona. A među glumačkom ekipom našla se i pjevačica Paloma Faith, koja je svjetsku slavu dosegnula hitom Only Love Can Hurt Like This.

U nastavku donosimo trailer treće sezone serije Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler, koji vam može poslužiti kao pozivnica za gledanje.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori