Journal Man: Košulje koje ćemo nositi cijelo ljeto
Journal Man: Košulje koje ćemo nositi cijelo ljeto

Journal Man: Košulje koje ćemo
nositi cijelo ljeto

Nakon mjeseci koje smo proveli noseći crnu boju i tamne tonove, vrijeme je za svježu promjenu. Naša garderoba u ovo doba godine postaje sve razigranija i opuštenija. Međutim, visoke temperature ne znače da su kratke sportske hlače, majica bez rukava i japanke jedina kombinacija u kojoj ćemo lako podnijeti ljetne vrućine. Košulje su nadasve jedan od omiljenih muških ljetnih komada.

Konačno možemo uživati u zasluženim sunčevim zrakama, omiljenim gradskim terasama, avanturama na otvorenom i odlascima na more. Možete upoznati mnoštvo ljudi, dobro se zabaviti i uživati u gastronomskim delicijama, ali i zablistati u odjeći koja već duže vrijeme čuči u vašem ormaru. Malo je one koja odmah na prvu ‘viče’ ljeto te nas neodoljivo podsjeća na more, sunce i plaže, i to u tolikoj mjeri da ju nosimo isključivo tijekom najtoplijeg godišnjeg doba.

Omiljeni ljetni komadi

S košuljom nikada ne možete pogriješiti. Košulju kratkih rukava možete nositi samu, ali i u kombinaciji s jednostavnim T-shirtom ispod nje. Ako se bojite u svoju ljetnu garderobu dodati košulje s upečatljivim printom, nemate razloga za to. Ukoliko će košulja s printom biti dio vaše odjevne kombinacije, svi ostali komadi koje budete odjenuli trebali bi biti što jednostavniji.

Budući da je raznolika ponuda modela u ovogodišnjim ljetnim kolekcijama, ne biste trebali imati problema s pronalaskom košulje koja će odgovarati vašem stilu odijevanja i tipu građe. Najbolje modele košulja koji će unijeti dozu ljetne ležernosti u vašu garderobu pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram, Zara, Pull&Bear, Reserved, The Frankie Shop, Farfetch

Učitati još
Zatvori